Madonna a împlinit 64 de ani. Trucul care o ajută să întinerească: „Furculiţele sunt geniale, întind pielea”

 Borcilă Andreea
.

Madonna a împlinit 64 de ani. Regina muzicii pop a mai adăugat un an la vârsta din buletin. În realitate însă vedeta arată mult mai tânără, datorită tratamentelor la care apelează, dar și a câtorva trucuri simple, pe care le-a dezvăluit chiar ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Madonna este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din industria muzicii, la nivel global. Cântăreața are numeroase hituri care au ajuns în topurile muzicale, iar acum se bucură mai mult ca niciodată de viață. Deși solista are numeroși fani din întreaga lume, tot există cârcotași care o critică pentru aparițiile sale nonconformiste din social media sau în spațiul public, dar și pentru faptul că s-a iubit cu parteneri mai tineri decât ea.

madonna-1madonna-1

Vedeta arată impecabil la cei 64 de ani pe care i-a împlinit astăzi, 16 august 2022. Madonna apelează la diferite tratamente pentru a se menține în formă, dintre care unele sunt la îndemâna oricui.

Citește și: Britney Spears și Madonna, sărut pasional la nuntă.Au recreat momentul faimos de pe scena MTV, din 2003

Citește și: Madonna s-a despărțit de iubitul cu 35 de ani mai tânăr:”Când cineva nu e potrivit pentru tine…”

Citește și: De ce nu mai apare Mircea Badea la Antena 3:”Dispar o perioadă”

Citește și: Cum s-a simțit Andreea Antonescu la America Express, însărcinată cu al doilea copil:”Acolo a fost nevoită să…”

Madonna a împlinit 64 de ani

Madonna își sărbătorește ziua de naștere astăzi, 16 august 2022. Vedeta a mai adăugat încă un an la vârsta din buletin, împlinind 64 de ani. Solista se menține mereu în formă, iar pentru asta apelează la câteva tratamente și trucuri. Unul dintre ele este masajul facial cu furculița. Un alt truc la care apelează este aparatul cu oxigen, plus cremele care îi hidratează tenul.

Furculiţele sunt geniale, întind pielea. V-aţi tonifiat pielea vreodată cu o furculiţă? Aţi înţepat vreodată pe cineva cu o furculiţă? Eu le-am făcut pe amândouă. Dar nu are importanţă, este nebunesc!, a declarat Madonna, notează Wowbiz.

Vedeta s-a despărțit de iubitul ei mai tânăr cu 35 de ani

Madonna a decis să pună punct relației cu dansatorul Ahlamalik Williams, în vârstă de 28 de ani. 35 de ani este diferența de vârstă dintre Madonna și Ahlamalik, dar acest lucru nu pare că a stat în calea iubirii lor. Cel puțin până acum. Dacă solista obișnuia să pună deseori poze pe Instagram alături de iubit, din ianuarie nu a mai făcut-o.

„Karma a spus: când cineva din viața ta nu este potrivit pentru tine…Dumnezeu îl va folosi în mod continuu pentru a-ți face rău, până când vei deveni suficient de puternic și o să-l lăși să plece', a postat Madonna pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton