Luis Gabriel și Haziran s-au căsătorit chiar în ziua în care și-au botezat copilul: "Nunta o să fie de trei ori mai mare"

 Laciu Andreea
.

Luis Gabriel și Haziran s-au căsătorit în mod oficial. Spre surprinderea tuturor, cei doi îndrăgostiți au decis ca în ziua în care și-au botezat copilul, pe micuțul Joseph Luis Tiago, să facă și cununia civilă. Tot evenimentul a fost bine pus la punct, iar emoțiile au fost și ele la cote maxime. Artista nu s-a putut abține să nu plângă în timp ce fiul ei și al lui Luis Gabriel era creștinat. Băiețelul a fost foarte cuminte și nu a plâns deloc în timpul slujbei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Luis Gabriel și Haziran formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica românească. Au dat marea lovitură atât pe plan profesional, având colaborări de succes, dar și pe plan personal. S-au îndrăgostit nebunește, iar din povestea lor de iubire a venit pe lume un băiețel adorabil. Cei doi au decis să scape de grija căsătoriei în aceeași zi în care l-au botezat pe fiul lor.

cine-este-luis-gabriel-7cine-este-luis-gabriel-7

Luis Gabriel și Haziran s-au căsătorit

Haziran a dezvăluit, după botezul fiului ei, că va purta o ținută diferită la cununia civilă, chiar dacă ambele evenimente au avut loc în aceeași zi.

„Ne vom schimba ținutele pentru că o să facem și cununia civilă și atunci trebuie să fiu miresică. Din nefericire, pentru unii, va fi și căsătoria.”, a spus Haziran, în exclusivitate pentru Antena Stars, conform Spynews.

Luis Gabriel s-a bucurat pentru că micuțul a fost foarte cuminte în biserică.

„A fost minunat, emoționant, nu mă așteptam. Eu mai mult am râs. Eram foarte fericit, adică acum simt că m-am eliberat și că totul este bine, că a intrat un înger în casa noastră. Avem un copil foarte cuminte, nu a plâns absolut deloc, lui îi place și la băiță, deci a fost foarte fericit și astăzi.”, au spus cei doi îndrăgostiți.

Citește și: Cine este Luis Gabriel. Logodnica lui a pierdut unul dintre gemeni

Citește și: Rona Hartner și-a iertat fostul soț, la un an de la divorț: „Nu am niciun fel de sentiment de ură”

Citește și: CNCD s-a autosesizat în cazul afirmațiilor făcute de Bianca Drăgușanu despre femeile scunde. Ce riscă acum vedeta: „Este inacceptabil”

Când vor face și nunta

Chiar dacă astăzi se bucură de petrecerea de botez, care va fi una specială cu tema „Jungle”, cei doi au deja un plan și pentru nunta lor. La botez vor veni în jur de 300 de invitați, dar la nuntă vor fi peste 1.200 de invitați, a dezvăluit cântăreața.

'Nunta cred că o lăsăm pentru la anul sau chiar peste doi ani, că ne dorim ca nunta să fie de trei ori mai mare. La botez după calculele noastre cred că vor fi peste 300 și ceva de persoane, avem foarte multe cunoștințe, vrem să vină toată lumea ca să nu se supere nimeni', a declarat Haziran, conform sursei citate anterior.

„Am ales, deja am stabilit totul, eu m-am ocupat mai mult decât soțul meu pentru că am mai mult timp la dispoziție. El a fost și a vorbit la local, dar restul, tot ce ține de decor, de biserică, le-a lăsat pe mâna mea. La botez vor fi foarte mulți artiști. Am foarte mari emoții pentru că este primul eveniment special din viața noastră, și vreau să fie totul ca la carte. Cred că mă stresez mai mult decât o voi face la nuntă, sincer. Botezul trebuia organizat mult mai devreme, dar îmi era frică de pandemie’, a mai declarat iubita lui Luis Gabriel despre nuntă pentru Spynews, în data de 7 august 2022.

Sursă foto: Captură Antena Stars, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton