Cornel Palade, primele declarații după ce a fost jignit de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Este greu cu ciudățeniile!”

 Ifrim Georgiana
.

Cornel Palade, primele declarații după ce a fost jignit de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Actorul de comedie a fost unul dintre concurenții de la reality show-ul care s-a filmat în Republica Dominicană. Într-un interviu recent, acesta a vorbit despre întreaga exepriență, dar și despre disputa pe care a avut-o cu Bia Khalifa. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alături de Cornel Palade, printre celelalte celebrități care au participat la Sunt celebru, scoate-mă de aici se numără Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan și Răzvan Botezatu. În cadrul competiției, comedinatul și Bia Khalifa au fost protagoniștii unui conflict de proporții. Blondina a răbufnit și a folosit cuvinte dure la adresa colegului ei.

palade-9palade-9

Cornel Palade, primele declarații după ce a fost jignit de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Întors de ceva timp din Republica Dominicană, actorul a oferit primul interviu despre experiența pe care a trăit-o acolo, referindu-se și la conflictul cu celebra influenceră de pe OnlyFans.

Citește și: Cornel Palade, jignit grav de Bia Khalifa la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”O mârlănie jegoasă…”

Citește și: Cornel Palade, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.Actorul a refuzat să termine proba, pentru a pleca acasă

Citește și: Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 55 de ani. Mama și fratele ei, despre moartea artistei:”Nimeni nu poate să dea o explicație logică”

Citește și: A murit mama Monicăi Tatoiu. Vedeta îi va îndeplini ultima dorință:”Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește „

Cornel Palade, primele declarații după ce a fost jignit de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

În cadrul unui interviu recent, actorul și-a spus părerea despre Bia Khalifa, după conflictul pe care l-au avut în cadrul competiției. Actorul a fost acuzat de blondină că îi manipulează pe ceilalți concurenți și a folosit cuvinte jignitoare la adresa acestuia.

„Bia Kalifa este o fată care are un mic în minte ce îi spune odată să vorbească frumos, o dată să vorbească urât. Este greu cu ciudățeniile!', a declarat actorul, pentru click.ro.

Despre relația cu ceilalți concurenți, actorul a adăugat: „În timpul liber jucam fazan cu toată lumea, că să treacă timpul mai ușor. M-am înțeles foarte bine cu Cristi Mitrea la acel joc, chiar am lucrat bine împreună. Eu sunt un tip care se poate înțelege cu toată lumea, însă, iată că cu unii dintre ei nu m-am putut înțelege. Mâncarea este o ciudățenie. Este ușor să te uiți la acele lucruri pe care trebuia să le mânânci. Mai greu este să le mănânci. Sunt iuți. Au tot felul de gusturi'.

„Nu știu dacă o să mă mai duc acolo vreodată'

Cornel Palade a vorbit despre greutățile cu care s-a confruntat în Republica Dominicană, recunoscând că știe dacă și-ar dori să repete experiența.

„A fost greu, a fost foarte greu acolo. Greu cu mâncarea, greu cu oamenii.  Cu Mara Bănică m-am înțeles bine acolo. Este o fată de calitate, același sentiment de respect și de simpatie pe care îl are față de mine același îl am și eu.

Nu știu dacă o să mă mai duc acolo vreodată. Dumnezeu știe dacă o să se mai întâmple asta, o să văd, o să mă mai gândesc. Cine știe atunci când o să mă sune cineva și o să îmi propună un lucru asemănător ce o să spun. Acum pot să îți zic ceva și peste două luni mă pot răzgândesc. Când am spus greu cu oamenii m-am referit la faptul că până îi cunoști durează ceva timp', a încheta acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton