Cum a reacționat Bebeto după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: "Trebuie să își respecte părinții"

 Dumitrache Laura
.

Cum a reacționat Bebeto după altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara și antrenorul de fotbal s-au despărțit după 15 ani de relație. Cei doi au împreună un fiu, Bebeto, în vârstă de 13 ani. Anamaria Prodan și-a făcut apariția alături de fiul său și fiica ei, Sarah, la un eveniment monden. Vedeta a vorbit despre relația pe care fiul ei o are cu Reghecampf, după altercația care a avut loc între ea și el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan vrea să uite de altercația care a avut loc între ea și Laurențiu Reghecampf. Recent, impresara a fost prezentă la un eveniment monden alături de Sarah și Bebeto care au primit premii de excelență. Vedeta a vorbit despre fotbal, dar și despre familia.

sarah si bebetosarah si bebeto

Impresara este foarte mândră de copiii ei. După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria s-a axat pe creșterea copiilor ei și are o relație apropiată cu aceștia. Fiul său, Bebeto, a fost ținut departe de scandalurile dintre părinții săi.

Citește și: Cât costă costumul purtat de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale, Ionela Prodan:„Este Versace'. L-a accesorizat cu bijuterii de lux

Citește și: Ce sacrificii a făcut Ionela Prodan pentru fiica ei, Anamaria Prodan:”Ne-am regăsit când abia împlinisem 18 ani”

Citește și: Rona Hartner și-a iertat fostul soț, la un an de la divorț:”Nu am niciun fel de sentiment de ură”

Citește și: CNCD s-a autosesizat în cazul afirmațiilor făcute de Bianca Drăgușanu despre femeile scunde.Ce riscă acum vedeta: „Este inacceptabil”

Cum a reacționat Bebeto după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus capăt căsniciei, iar antrenorul și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, iar împreună au un copil. În urmă cu câteva zile, impresara și antrenorul de fotbal au fost implicați într-o altercație. Se pare că vedeta își dorește să uite de incident și recent a fost prezentă la un eveniment monden alături de Sarah și Bebeto. Cei doi au primit premii de excelență. Anamaria Prodan a vorbit despre cum se simte fiul ei în această perioadă, după bătaia cu Reghe.

Bebeto este un bărbățel fabulos care a înțeles că nu trebuie să își judece părinții și care exact așa cum este tatăl sau mama lui, trebuie să îl respecte până închide ochii pentru că noi i-am adus pe lume și în viață se întâmplă lucruri plăcute și mai puțin plăcute. Este dorință soțului meu, o respectam și cam atât. Familia asta vă merge mai departe în picioare. Nu am regrete în viață, am încercat să îmi salvez mama și nu am avut grija în jur, a declarat Anamaria Prodan pentru kanald .

Anamaria Prodan, despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină străzii. Scandalul s-a oprit la secția de Poliție, unde cei doi foști parteneri au depus plângeri unul împotriva celuilalt. Anamaria susține că își dorește să fie o femeie liberă și să se bucure de copiii ei. Reghecampf și fosta parteneră sunt în proces de divorț.

Eu am trecut cu capul sus, plina de mandrie, suntem că orice alta familie, avem notorietate, suntem pe prima pagina a ziarelor, așa m-am născut, copiii mei așa s-au născut, noi nu știm fară camere, blitzuri, papparazzi. Eu cred că familia asta înseamnă ceva pentru Romania și daca unul a plecat, au rămas ceilalți patru care, cu siguranță vor fi și mai puternici după aceasta lovitura”, spune Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a avut o apariție strălucitoare, după bătaia cu Reghecampf

Divorțul dintre cei doi este în plină desfășurare și pare departe de a se încheia într-un mod amiabil. Impresara a fost prezentă la Gala Performanței, fiind însoțită de Sarah și Bebeto. Vedeta a declarat că se simte bine și că își dorește să fie o femeie fericită. Anamaria Prodan a avut o apariție strălucitoare la eveniment.

„Sunt foarte bine, sunt sclipitoare. Totul este perfect, suntem perfecți în imperfecțiunea noastră. Da, obișnuită cu galele, azi e o zi specială pentru mine și pentru copiii mei, este ziua mamei mele, am sărbătorit-o cum merită ea. Munca îmi dă putere să merg mai putere și copiii mei îmi dau cea mai mare putere. Aici e ceva special, aici sunt acasă, e un sentiment special să fii recunoscut în țara ta și prețuit, afară mă cunoaște lumea fotbalului și e la fel de plăcut să mergi undeva pe stadion și să te recunoască lumea”, a declarat Anamaria Prodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton