Louise Thompson este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă: "Nu mai puteam să ascund mult timp"

 Dumitrache Medeea
.

Louise Thompson și-a afișat burtica de gravidă! Vedeta este însărcinată în 18 săptămâni și radiază de fericire! Viitoarea mămică a postat câteva fotografii pe Instagram, iar fanii au fost impresionați de-a dreptul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Louise Thompson anunța în urmă cu o lună că este însărcinată, iar acum a făcut fanilor o bucurie și a postat primele fotografii cu burtica de gravidă.

louise1louise1

Vedeta le-a transmis internauților că este însărcinată în 18 săptămâni și este în culmea fericirii! Louise nu a făcut anunțul imediat. Aceasta a spus că a vrut să se asigure că totul este în regulă, după ce, în trecut, a pierdut o sarcină.

Primele fotografii cu burtica

Louise Thompson a postat, pe Instagram, câteva fotografii în care a lăsat să i se vadă burtica de gravidă în toată splendoarea. Vedeta apare întinsă pe pat, îmbrăcată într-o cămașă albă, deschisă, și cu un zâmbet larg și plin de fericire.

„S-ar putea să nu recunosc acel corp, dar recunosc zâmbetul. Iubesc aceste fotografii, mai ales pentru că le-a făcut @ryan.libbey', a scris Louise Thompson.

Tânăra împreună cu iubitul ei au dat marea veste luna trecută. La acea vreme, cei doi postau pe Instagram o fotografie cu prima ecografie a bebelușului. Fanii lor au fost încântați de veste și vor să știe tot ce se întâmplă cu viitoarea mămică.

Citește și: Cosmin Stanciu, eliminat de la Survivor din motive medicale:

Citește și: Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, reacție tranșantă:

Citește și: Silviu Prigoană, acuzații dure la adresa Adrianei Bahmuțeanu:

Citește și: Andreea Mantea, declarații-șoc despre relația cu Cristi Mitrea:

M-am gândit că voi avea tot felul de modalități creative de a furniza aceste informații, dar adevărul este că ultimele 12 săptămâni au fost destul de provocatoare. Nu cred că puteam să ascund mai mult timp, pentru că burtica deja începe să crească'.

„Sunt cu siguranță norocoasă că am un partener atât de sensibil și mă simt în siguranță știind că o să fie cel mai bun tată din lume. A fost o sarcină destul de complicată până acum dar simt că în sfârșit încep să mă bucur. Starea mea de spirit s-a îmbunătăți puțin, mă simt un pic mai mult ca mine, ceva mai mult ca Louise. Sunt din nou fericită.', le-a spus Louise Thompson fanilor.

Louise Thompson a pierdut o sarcină

La începutul acestui an, Louise Thompson anunța, tot pe Instagram, că a pierdut o sarcină. Vedeta a postat două fotografii prin care și-a anunțat fanii că trece printr-un moment dureros. În prima fotografie apare cu o mică burtică de gravidă, iar în a doua apare testul de sarcină pozitiv.

Vedeta spunea la acea vreme că a pierdut copilul la scurt timp după ce ea și iubitul ei aflaseră că este însărcinată. Louise a spus, într-un mesaj emoționant, că nu credea că este posibil să iubești atât de mult pe cineva pe care nici nu ai apucat să îl cunoști.

Louise a mărturisit că a ales să posteze această pierdere pe Instagram deoarece, cu siguranță, există alte persoane care trec printr-o astfel de dramă și au nevoie de încurajare. Un alt motiv ar fi faptul că și-a dorit să arate că viața nu este întotdeauna roz așa cum pare pe rețelele sociale.

De fiecare dată când te uiți pe Instagram oamenii se iubesc, sunt fericiți, se logodesc, își cumpără prima casă, se căsătoresc, au jobul visurilor lor, anunță că așteaptă un copil și alte momente importante. (…) Dar, cu toate acestea, în spatele ușilor închise se ascund multe supărări, o parte pe care voi nu o puteți vedea', scria Louise Thompson pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton