Mama Ralucăi Dumitru de la Survivor: „Mi-a fost frică de Zanni că o să...”

 Mirea Roxana
.

Raluca Dumitru s-a întors în România după ce a fost eliminată de la Survivor. Faimoasa a fost așteaptă la aeroport de cei dragi, dar cea mai emoționată a fost mama Ralucăi. Aceasta s-a bucurat foarte mult să își strângă în brațe fiica și a vorbit despre scandalul dintre Raluca și Elena Marin, dar și despre apropierea dintre fiica ei și Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

 Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor după ce Elena Marin a nominalizat-o din postura de favorită a publicului. Cele două se cunoșteau de dinainte de concurs, iar Raluca era convinsă că Elena o va ajuta să se integreze în colectiv, însă situația a fost cu totul alta. În schimb, Faimoasa spune că a găsit sprijin în Zanni, lucru la care nu se aștepta atunci când a pășit pentru prima dată pe insula din Republica Dominicană.

r2-5r2-5

Mama Ralucăi Dumitru și-a așteptat cu brațele deschise fiica și a spus că suferea de fiecare dată când Faimoasa era jignită la Survivor România. De asemenea, aceasta a mai spus că a fost dezamăgită de comportamentul Elenei Marin față de Raluca. Pe de altă parte, mama Ralucăi Dumitru are doar cuvinde de laudă la adresa lui Zanni.

Citește și: Primele imagini cu Raluca Dumitru după ce s-a întors de la Survivor:„Elena era invidioasă pe mine'

Citește și: Adelina, reproșuri la adresa Mariei de la Survivor:„Nu știe să își cântarească cuvintele'

Citește și: Ștefan Borleanu, reacție dură după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite:„Bucătăria înseamnă mai mult decât o tocăniță'

Citește și: Burlacul Andi Constantin, despre dezamăgirea în dragoste care i-a „stricat' relațiile:„Atunci aveam tot, dar…'/ EXCLUSIV

Mama Ralucăi Dumitru îl susține pe Zanni la Survivor

Mama Ralucăi Dumitru de la Survivor România a spus că și-ar fi dorit să fie alături de fiica ei atunci când aceasta a fost eliminată din competiție. În plus, femeia a mai afirmat că jignirile care i s-au adus Ralucăi nu sunt adevărat, motiv pentru care se consuma foarte mult. Pe de altă parte, aceasta îl susține pe Zanni și speră că el va câștiga Survivor.

Cand am vazut ca o jignea ca este rea, ca este falsa… Ea este un copil foarte bun. De la 14 ani munceste si si isi castiga painea. (…) Chiar duminica seara as fi vrut sa fiu langa ea. Parca era a nimanui, parca nu avea pe nimeni. Cand i se aduceau jigniri ma durea foarte mult. Nu era adevarat si ma consumam foarte mult. Cum sa fie ea falsa?! Mi-a fost frica de Zanni ca o sa se ia de ea. Si din contra.(…) Eu il iubesc pe Zanni', a spus mama Ralucăi Dumitru, după ce Faimoasa s-a întors de la Survivor.

Mama Ralucăi Dumitru, dezamăgită de Elena de la Survivor

Mama Ralucăi Dumitru a mai spus că fiica ei nu s-a dus la Survivor ca să câltige, ci ca să vadă dacă rezistă condițiilor grele din jungla din Republica Dominicană. Aceasta a spus că Elena nu trebuia s-o jignească pe Raluca, mai ales că fiica ei era convinsă că Faimoasa va fi alături de ea în competiție.

Ea nu s-a dus acolo sa castige, sa traga cu dintii sa ajunga pana in finala. Ea a vrut sa mearga sa vada daca rezista. Dar nu ma asteptam ca Elena sa o voteze. Ea s-a dus hotarata ca o are pe Elena, pe Morosanu. Ea nu trebuia sa o jignească.(..) Pe Zanni (n.r. îl vede câștigător). Cu toata inima mea vreau ca Zanni sa castige aceasta competitie', a mai declarat mama Ralucăi Dumitru.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton