Lorena Buhnici a revenit pe Internet, la o lună de la scandalul provocat de George Buhnici. Ce imagine a postat

 Dumitrache Laura
.

Lorena Buhnici s-a retras din mediul online după ce, în urmă cu o lună, soțul ei, George Buhnici a provocat un adevărat scandal. Se pare că cei doi soți au așteptat ca lucrurile să se calmeze, pentru a putea reveni pe rețelele de socializare. Recent, Lorena Buhnici a devenit activă pe Instagram, unde a postat o imagine ce lasă loc de interpretări.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Scandalul provocat de George Buhnici s-a domolit, iar soția fostului prezentator TV a decis să revină pe rețelele de socializare. De la videoclipul în care și-a prezentat scuzele, George Buhnici a mai publicat pe YouTube încă 5 materiale, iar Lorena a început să fie activă pe Instagram.

Lorena Buhnici imagineLorena Buhnici imagine

Soții Buhnici s-au retras din online la scurt timp după ce George Buhnici a făcut afirmațiile care au indignat publicul din România. Ușor-ușor, cei doi au început să își reia activitatea, iar Lorena a postat deja o imagine care lasă loc de interpretări.

Citește și: Oana Roman, mesaj tranșant după ce Lorena Buhnici a criticat „mâncarea de săraci”.Ce declarații controversate a mai făcut soția lui George Buhnici, în trecut

Citește și:Lorena Buhnici, decizie radicală după scandalul vergeturilor și al celulitei.Ce a făcut acum soția lui George Buhnici

Citește și:Cabral, reacție dură după victoriile recente ale sportivilor români:”Incredibil cât de multă scârbă…”

Citește și:Mihail Pautov a devenit tată pentru a doua oară. Primele imagini cu băiețelul:„Seamănă cu mine'

Lorena Buhnici a revenit pe Internet la o lună de la scandalul provocat de George Buhnici

În urmă cu o lună, George Buhnici avea să declanșeze o isterie în rândul internauților și nu numai, după ce a făcut afirmații halucinante la adresa femeilor aflate la mare. Celebrul vlogger era alături de soția sa, Lorena Buhnici, când a declarat într-un interviu că fetele mai plinuțe ar trebui să meargă la sală.

Ulterior, cei doi soți au luat o pauză și nu au mai postat în mediul online, George Buhnici și-a prezentat scuzele pe Internet, iar acum, la o lună de la scandal, Lorena a postat prima imagine pe Instagram. Pe 18 august, soția fostului prezentatoar a publicat o poză care lasă loc de interpretări. Vedeta s-a pozat în lift și își acoperă fața cu telefonul, semn că nu este pregătită să se afișeze public.

George Buhnici: „Dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine”

La câteva zile după ce s-a creat un adevărat scandal pe rețelele de socializare, George Buhnici a postat pe Youtube un clip video în care își cere iertare pentru afirmații făcute. Jurnalistul admite că a greșit și că nu are scuza de a fi fost sub influența băuturilor alcoolice. Amintim că, în luna lulie, George Buhnici și Lorena se aflau la mare, în timpul Festivalului Neversea, când jurnalistul a oferit un interviu în emisiunea XNS. Acesta a făcut declarații controversate la adresa femeilor.

Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine.Si am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine. Si nu aş vrea să se interpreteze. Dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele. Si aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. , a declarat George Buhnici, relatează libertateapentrufemei.ro.

Lorena Buhnici a jignit o femeie la mare

Lorena Buhnici a fost și ea atacată de internauți. Soția jurnalistului a jignit o femeie la mare. Aceasta a publicat pe Faebook un mesaj răutăcios la adresa unei doamne. Lorena Buhnici a fotografiat-o pe femeia în cauză și a publicat imaginea pe rețelele de socializare. Aceasta a numit-o „balenuță', comentând pe marginea „siluetei greu de ținut în frâu'

.Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești. Sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist'. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta.', a scris Lorena Buhnici pe Facebook.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton