Idei de rochii pentru cununia civilă de la designerul român, Elena Perseil

 advertising.ringier
.

Ai un eveniment important din viața ta, cununia civilă. Una dintre primele întrebări este cu ce te îmbraci.

  Cununia civilă de la designerul român Elena Perseil pentru sezonul 2022-2023

Rochia elegantă midi albă

Rochia de cununie civila poate fi scurtă sau lungă depinde de momentul zilei sau de locul unde o faci. Ar fi bine să alegi o rochie albă și pentru cununia civilă. Este o zi specială în viața ta, iar albul este dedicat acestui eveniment.

Rochia ta trebuie să fie prețioasă, de aceea e bine să optezi pentru o broderie manuala, sau o dantelă de calitate. 

Pentru o cununie civila sărbătorită la mare sau lângă lac e interesant să mergi pe tipul unei rochii fluide de mătase. Decolteul adânc, volanele, mânecile lungi cu deschideri sunt detalii superbe, romantice perfecte pentru o apariție glamour. Crăpătura pe un picior o face sexi.

 Rochia de cununie civilă midi

Rochia de cununie civilă trebuie sa fie o apariție memorabila. Poate fii midi în forma de A sau baby doll din materiale diafane, vaporoase. Dantela lucrată fin sau din voal te fac să te simți feminină și glamour. O rochie care pune accent pe talie va scoate în evidență formele armonioase ale trupului, liniile suple ale corpului tău frumos și tânăr.

Pe trupul tău dantela reprezintă rafinament. Modul fin în care aceasta este lucrată, delicatețea cu care este lucrată, brodată, pe corp și nu în ultimul rând senzualitatea pe care o conferă, m-au făcut să creez unele dintre cele mai reușite rochii pentru cununie din dantelă demne de covorul roșu.

 Rochii de cununie civilă realizate manual

Rochia ta de cununie civilă trebuie să fie făcută pe măsurile tale, cu o mare atenție la detalii. Dacă optezi pentru culoare e bine să mergi pentru culori pastel. Știai că rozul este culoarea iubirii? Așa că poți opta pentru o rochie de mătase , fluidă sau brodată pe culoarea de roz deschis. 

   Rochiile cu fronseuri pe bust sunt foarte elegante și rafinate. O rochie din mătase naturală va fi mereu foarte elegantă. Este o apariție superbă pentru a spune da iubirii vieții tale. Avem peste 300 de modele de rochii feminine de mătase și dantelă, rochii prezentate la Paris în cadrul Paris Fashion Week. Designerul român Elena Perseil a creat timp de 30 de ani rochii elegante, feminine în croieli deosebite din materiale de lux.

Te așteptăm în showroom-ul din București, pe site-ul on line www.elenaperseil.com sau pe Facebook sau Youtube unde poți găsi multe vloguri cu sfaturi interesante.

     Rochia de cununie civilă în funcție de forma corpului tău

Dacă ai un corp în forma de clepsidră, poți purta o rochie cu talia marcată, și cu pliuri pe șolduri și sâni.

Dacă ai o talie mai îngroșată e bine să mergi pe o rochie cu talia înaltă și în formă de A, midi, și cu un decolteu în V care subțiază silueta.

Dacă ești mai plinuță poți purta rochii asimetrice, cu croieli interesante pentru a atrage privirea spre material spre prețiozitatea rochiei și mai puțin pe corpul tău.

Te așteptăm în showroom-ul din București unde poți găsi peste 400 de modele pe care le putem personaliza după cum îți dorești. Fie că adăugăm mâneci, schimbăm decolteul sau alte combinații pe care ți le dorești, te ajutăm să arăți spectaculos la evenimentul tău.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton