Care Sunt Cele Mai Bune Pastile de Slăbit într-un Mod Natural?

 advertising.ringier
.

Pierderea în greutate poate fi un proces dificil, mai ales pe măsură ce îmbătrânim.

Dacă ai un metabolism lent sau te lupți cu o formă de polifagie, există o varietate de pastile de slăbit recomandate de medici care te pot ajuta prin arderea grăsimii corporale, stimularea metabolismului, reducerea poftei de mâncare și creșterea nivelului de energie.

Este cât se poate de important ca pastilele de slăbit să conțină ingrediente naturale. Până la urmă, îți dorești să vezi rezultate pozitive, iar pastilele pentru pierderea în greutate pot produce o gamă largă de beneficii.

Să aruncăm o privire la cele mai bune pastile de slăbit într-un mod natural.

1) Pastilele ce conțin fibre solubile 

Există două tipuri diferite de fibre: solubile și insolubile. Fibrele solubile absorb apa în tractul digestiv și formează o sustanță vâscoasă asemănătoare unui gel. Interesant este că studiile au ilustrat că fibrele solubile ajută în procesul de ardere al grăsimilor, reducând apetitul.

Acest lucru se datorează faptului că fibrele solubile contribuie la creșterea nivelului de peptide. De asemenea, ajută la reducerea grelinei – „hormonul foamei' și la încetinirea transportului de nutrienți către intestin. Când se întâmplă acest lucru, corpul tău are de fapt nevoie de mai mult timp pentru a digera și a absorbi nutrienții, ceea ce îți dă o senzație de sațietate pentru mai mult timp.

Totodată, fibrele solubile ajută în arderea gărsimilor prin reducerea numărului de calorii absorbite din alimente. Deși fibrele solubile se pot obține din alimente, mulți preferă să opteze pentru suplimentele care le conțin deja, precum este și coaja de psyllium, de exemplu.

2) Extractul de ceai verde 

Extractul de ceai verde este pur și simplu o formă concentrată de ceai verde. Acesta se găsește fie sub formă de pastile, fie pudră. Extractul de ceai verde este, de asemenea, bogat în cofeină și galat de epigalocatechină, ambii compuși ajutând în arderea grăsimilor prin procesul de termogeneză.

Termogeneza este un proces în care corpul arde calorii pentru a produce căldură. De pildă, un studiu a arătat că administrarea extractului de ceai verde în combinație cu cofeina ajută în arderea grăsimilor cu 16% mai mult.

Într-un alt studiu, niște cercetători au comparat efectul placebo cu cel al cofeinei și al extractului de ceai verde asupra arderii grăsimilor. S-a descoperit că în combinație cu cofeina, ceaiul verde a ars cu aproximativ 65 de calorii mai multe pe zi decât cofeina singură.

Nu în ultimul rând, studiile au pus accentul pe faptul că utilizat în exces, extractul de ceai verde poate fi dăunător pentru ficat, în special dacă este administrat pe stomacul gol.

3) Cofeina 

Cofeina este o substanță care se găsește frecvent în cafea, ceai verde și boabele de cacao. Este, totodată, un ingredient popular în rândul pastilelor de slăbit și, la o adică, din motive bine întemeiate.

Cofeina poate ajuta în stimularea metabolismului, ajutând corpul să ardă mai multe grăsimi. Cercetările arată că aceasta poate stimula temporar metabolismul cu până la 16% în decurs de 1-2 ore.

Din păcate, cosumul des de cofeină face ca organismul să fie mai tolerant la efectele acesteia. Însă, o administrare echilibrată aduce cu sine beneficii majore. Limita zilnică recomandată de cofeină este undeva la 400 de mg.

4) Pudra proteică 

Suplimentele de proteine ​​sunt o modalitate convenabilă de a vă crește aportul de proteine. Un aport ridicat de proteine ​​vă poate ajuta să ardeți grăsimi, stimulând metabolismul și reducându-vă apetitul.

Prin urmare, proteinele sunt incredibil de importante pentru arderea grăsimilor. De exemplu, un studiu care a implicat 60 de participanți suferinzi de obezitate a ilustrat că o dietă bogată în proteine a fost aproape de două ori mai eficientă decât o dietă cu conținut scăzut de proteine în arderea grăsimior.

Asemenea fibrelor solubile, proteina reduce pofta de mâncare prin creșterea nivelului de peptide.

5) Yohimbina 

Și Yohimbina ajută în arderea grăsimilor, menținând nivelurile de adrenalină ridicate și blocând receptorii care suprimă în mod normal arderea grăsimilor.

Yohimbina este o substanță găsită în scoarța de Pausinystalia yohimbe, un copac originar din Africa Centrală și de Vest. Aceasta este utilizată în mod obișnuit ca afrodisiac, dar are și proprietăți care ajută în arderea eficientă a grăsimilor, acționând prin blocarea receptorilor alfa-2 adrenergici. Acești receptori leagă în mod normal adrenalina pentru a-i suprima efectele, prelungind durata descompunerii grăsimilor.

Pe scurt 

Chiar dacă ne-am dori existența unei „pilule magice' care să rezolve la clipeală problema greutății în plus, din păcate, aceasta nu există. Însă, pastilele de slăbit care conțin ingredientele de mai sus sunt cu adevărat benefice în arderea cât mai multor grăsimi, bineînțeles, atunci când sunt combinate cu un stil de viață care promovează sănătatea și include o dietă bogată în nutrienți și exerciții fizice.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton