Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat Românii au Talent, merge la facultate. La ce carieră visează

 Oana Pantazi
.

Anul trecut în octombrie, Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a impresionat o țară întreagă la Românii au talent, a împlinit 18 ani și are planuri mari de viitor. Iată ce facultate își dorește să urmeze și ce carieră și-a ales!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat Românii au talent datorită vocii sale uimitoare, este o adolescentă ca oricare alta. Își dorește să urmeze o facultate, să aibă o carieră care să-i permită să se întrețină și… este îndrăgostită.

Paradoxal, adolescenta nu are de gând să meargă la Conservator, chiar dacă voecea ei specială o recomandă pentru o profesie în domeniu.

lorelai-mosnegutu-2lorelai-mosnegutu-2

Lorelai Moșneguțu nu vrea să meargă la Conservator

Lorelai Moșneguțu a câștigat Românii au talent în 2017, atât povestea ei de viață fabuloasă, cât și vocea pe măsură impresionând jurații și publicul. Handicapul de care suferă nu a împiedicat-o nicio clipă însă să ducă o viață aproape normală, astfel încât, deși a dispărut din atenția publicului de la televizor, tânăra a devenit vedetă în social media. Lorelai are canal de YouTube, unde face vloguri, este activă pe TikTok, dar și pe Instagram, unde are o mulțime de fani.

Mai mult, tânăra se gândește cu seriozitate la viitor și deja știe ce facultate va urma la toamnă, după ce va termina liceul. Deși cei mai mulți credeau că Lorelai Moșneguțu se va îndrepta spre o carieră muzicală, adolescenta a mărturisit că nu vrea să urmeze Conservatorul.

„O să merg la facultate, la Drept', a mărturisit Lorelai Moșneguțu, la Kanal D.

Citește și: Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat Românii au talent, a împlinit 18 ani. Cum și-a aniversat majoratul

Citește și: Alexandra Nechita, însărcinată pentru a doua oară! Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Giulia Nahmany, prima reacție după ce a fost jignită de Cătălin Botezatu:„Sunt mirată!

Citește și: Gina Pistol, despre viața de mamă:„Primele două săptămâni au fost groaznice

Viorica Pârva, mama ei adoptivă, și-a completat fiica, neexcluzând însă și posibilitatea ca Lorelai studii muzicale. A adăugat însă că trebuie să urmeze o meserie sigură, pentru a reuși să se întrețină în viitor.

„Poate amândouă, dar… pentru că ne trebuie o meserie stabilă. Trebuie să se întrețină. Cred că tuturor copiilor le trebuie această educație. Și educația muzicală e bună pentru suflet…'

Lorelai este îndrăgostită

Și pentru că Lorelai a ajuns la vârsta la care adolescenții experimentează primii fiori ai iubirii, nici ea nu a făcut excepție. Tânăra este îndrăgostită de un licean, iar mama ei este încântată de cum decurge relația lor.

„Este îndrăgostită de cineva de suflet, de un coleg de la un alt liceu. Este vorba despre o prietenie de suflet, se ajută reciproc la materii, își spun reciproc oful și asta mă bucură, ca mamă, când văd că se înțeleg bine. Fac și Tik-Tok-uri împreună, se amuză, se distrează împreună ei doi, se înțeleg bine. El este un băiat cu bun-simț, a fost la un moment dat și cameraman la un clip de-al ei', a povestit mama lui Lorelai Moșneguțu, pentru sursa Playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton