Lora, schimbare radicală de look. Cântăreața nu mai este blondă

 Stamen Diana
.

Lora a surprins pe toată lumea cu o schimbare radicală de look. Cântăreața nu mai este blondă și a optat pentru o culoarea mai închisă a părului. Lorei îi stă foarte bine cu noua nuanță a părului său și îi scoate în evidență trăsăturile.

Lora a renunțat la parul blond și s-a vopsit un șaten închis, aproape de brunet. Este o schimbare radicală pentru vedetă, având în vedere că ne-a obișnuit cu nuanța deschisă a părului ei. Fanii Lorei au observat schimbarea de look și au complimentat-o pe aceasta.

Trebuie să ai puțin curaj ca să recurgi la o asemenea schimbare neașteptată. Nouă ne place mult cum îi stă artistei cu noul look. Lora prezintă acum 'Vorbește lumea' de la ProTV alături Cove, până când Adela Popescu se va întoarce din concediul de maternitate.

Lora, despre operațiile estetice pe care le are

Vedeta a trecut prin mai multe intervenții estetice la nas până a obținut ceea ce și-a dorit. Lora susține că nu are alte operații estetice și este așa cum a înzestrat-o mama ei, iar iubitul ei o admiră pentru felul în care arată.

'Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul de viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta. Acum mă simt foarte bine după cât am avut de tras și încerc să mă feresc. Chiar dacă îmi place bătăia, fanii serialului Lara au văzut asta, sunt un asasin al guvernului și dau foarte multă bătăiță în serial și mai și primesc.', ne-a spus Lora.

Lora și-a schimbat look-ulLora și-a schimbat look-ul

Citește și: Ce operaţii estetice are Lora. Cântăreaţa este de nerecunoscut la 10 ani de la debut

Citește și: Lora a fost suspectă de o boală cruntă la doar 30 de ani. Își amintește cu groază de acele momente

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton