Gabriela Cristea a ales numele celui de-al doilea copil. Fetița vine pe lume peste două săptămâni

 Pirvu Cristina
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, soțul ei, au ales împreună numele celui de-al doilea copil. Fetița va veni pe lume în aproximativ două săptămâni, dar nu pe cale naturală. Mămica are anumite complicații! 

Gabriela Cristea, prezentă în emisiunea lui Dan Capatos, a dezvăluit că pe data de 15 martie naște al doilea copil. Nu va putea aduce fetița pe lume pe cale naturală, este nevoită să facă cezariană, după sfatul medicului.

În acest timp, prezentatoarea TV a ales și numele micuței care se va naște curând.

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. 
Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut.

Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el, dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională', a explicat prezentatoarea de televiziune la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Gabriela Cristea are probleme de sănătate înainte de a naște al doilea copil

Iată că acum, cu câteva săptămâni înainte de a naște bebelușul, Gabriela Cristea s-a îmbolnăvit…din nou. De Crăciun vedeta s-a confruntat cu o răceală puternică, nici nu s-a putut bucura de sărbători. A stat în pat și a primit îngrijiri medicale.

Recent, starea ei de sănătate e din nou precară, este răcită. Știm deja că graviduțele, în ultimul trimestru de sarcină, sunt nevoite să fie atente la starea lor, la alimentație, la oamenii cu care intră în contact.  Vedeta nu a renunțat la jobul său, continuă să prezinte emisiunea de la Antena Stars.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton