Irina Columbeanu, mesaj emoționat pentru bunica ei. Fiica Monicăi Gabor nu a uitat-o: ”Îmi e dor de tine”

 Stamen Diana
.

Mama surorilor Gabor a murit într-un mod total neașteptat în anul 2013. La mai bine de 6 ani de la moartea Veronicăi Bulai, Irina Columbeanu nu și-a uitat bunica și a transmis un mesaj absolut impresionant pentru aceasta.

Pe 5 februarie, Veronica Bulai ar fi trebuit să împlinească 58 de ani. Chiar dacă s-a stins din viață în urmă cu 6 ani, amintirea acesteia a rămas vie în memoria fiicelor sale, dar și a nepoatei sale, Irina Columbeanu.

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a postat un mesaj absolut emoționant pe rețelele de socializare, dar și o imagine cu cele de două.

„Dacă privesc în urmă, văd atâtea amintiri frumoase pe care le-am împărtășit amândouă. Toate aceste amintiri mi s-au aprins în minte…Astăzi ar fi trebuit să fie cea de-a 58-a aniversare a ta. Te iubesc și mi-e dor de tine tot de atâtea ori…sper să ai o zi de naștere minunată, în cer',  a scris Irina Columbeanu, pe contul ei de Instagram.

Nu doar Irinuca a postat un mesaj despre Veronica Bulai, ci și fiica ei, Monica Gabor. 'Cu îngerul nostru păzitor, mama noastră și bunica Irinei, Veronica. Nu te vom uita niciodată! Odihnește-te în pace, mami. Astăzi ar fi trebuit să faci 58 de ani. Ne-ai părăsit prea devreme. Încă refuz să cred', a fost mesajul pe care vedeta l-a postat.

Mama Monicăi Gabor a murit în urmă cu 6 ani

Veronica Bulai a murit în anul 2013, lovită de o bucată de stâncă, la ieșirea din Peștera Polovragi, din județul Gorj. Mama Monicăi Gabor se afla în pelerinaj la mănăstire cu un grup de 17 persoane. Veronica Bulai s-a oprit să faca poze cu stâncile din afara peșterii Polovragi. La un moment, o bucată de piatră grea de 7 kilograme s-a prăbușit peste mama Monicăi Gabor.

Veronica BulaiVeronica Bulai

Citește și: Fotografia care acum câțiva ani era imposibilă! Irina Columbeanu, alături de mama ei, Monica Gabor, și de Mr Pink

Citește și: Irinel Columbeanu, reguli stricte pentru iubita tinerică. Ce interdicții a primit Oana

FOTO: Instagram, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton