Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cum o surprinde iubitul care este cu 8 ani mai mare decât ea

 Pirvu Cristina
.

Nicole Cherry se simte mai bine ca niciodată. Toate îi merg perfect atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta este fericită în brațele iubitului ei care o răsfață în fiecare zi. Iată ce datalii a dezvăluit despre relația lor!

Florin Popa este cel care i-a furat inima de o bună perioadă de timp. Se înțeleg mai bine ca niciodată, călătoresc împreună și ies în oraș atunci când au timp. Amândoi au programul foarte încărcat.

„Sunt foarte fericită, după cum se aude. Iubit am, bineînțeles. E prima mea relație serioasă, care depășește o lună. Ne înțelegem și clar e diferit pentru că este și mai matur și probabil și eu m-am uitat mai bine. Este mai mare decât mine cu 8 ani. Maturitatea nu vine odată cu vârsta, vine odată cu experiența.

Cred că la mine maturitatea s-a format, în showbiz sunt multe provocări, am avut și experiențe frumoase și mai puțin bune dar din toate am învățat ceva. E un început de a fi femeie. Îmi doresc să am o evoluție frumoasă și să fiu cât mai reală, că nu prea mai există oameni reali', a povestit Nicole Cherry la Antena Stars.

La 20 de ani, Nicole Cherry își face prima intervenție estetică

Nicole Cherry este una dintre puținele vedete de la noi care erau 100% naturale și nu apelase la medicul estetician. Se pare că artista, la 20 de ani a luat o decizie care a luat prin surprindere pe toată lumea. Nicole Cherry a decis să scape de gușă și a găsit o metodă simplă, dar și eficientă.  ‘Ce să-mi faci și mie la față? Un tratament ceva… Să fiu și eu mai drăguță. Eu am hotărât să-mi facă această gușă… A zis că nu doare și că am nevoie de mai multe ședințe.’, a spus Nicole Cherry.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton