Hannelore de la INSULA IUBIRII, adevărul despre partida de amor cu ispita Andy: "Am petrecut o noapte împreună!"

 Dumba Gabriela
.

Despre partida de amor dintre Hannelore, blonda de la Insula Iubirii şi ispita Andy s-au scris romane, fanii emisiunii de la Antena 1 fiind foarte interesaţi să afle dacă cei doi au făcut sau nu sex. Hannelore a fost mereu evazivă în răspunsuri, Andy nici el nu a lămurit situaţia care a pus telespectatorii pe jar.

 

hanne andy insula iubiriihanne andy insula iubirii

 

Apropierea dintre Hannelore şi Andy a fost mai mult decât evidentă în timpul reality-show-ului Insula Iubirii, mai cu seamă că blonda avea nunta planificată la scurt timp după filmările din Thailanda. Căsătoria dintre Hanne şi, pe atunci, logodnicul ei, Bogdan s-a şi petrecut, însă la câteva luni a apărut divorţul. Previzibil, au spus din nou fanii.

Hannelore, însă, susţine că nu Andy a fost motivul despărţirii sale de Bogdan, iar partida de amor cu ispita a fost, de fapt, o discuţie care a ţinut până în zori.

„Vreau să spun că nu Andi a fost problema care a apărut, nu el a fost cauza… Nu, nu m-am culcat cu el. Am petrecut o noapte împreună, dar nu am făcut altceva decât să vorbim. Ne înțelegem bine, dar între noi nu e nicio relație. Și o spun cu toată tăria, nu mi-ar fi jenă să îmi asum dacă s-ar fi întâmplat ceva. Nici în emisiune nu s-a întâmplat nimic, nici după', a declarat Hannelore pentru wowbiz.ro.

De ce au divorţat Hanne şi Bogdan după câteva luni

În timpul emisiunii şi, mai ales, la finalul ei, Bogdan a primit sute de comentarii pe reţelele de socializare prin care era avertizat în privinţa comportamentului logodnicei sale. Hannelore a reuşit, însă, să risipească îndoiala din sufletul viitorului ei soţ şi nunta s-a întâmplat la data planificată cu mult timp înainte.

Minunea a ţinut doar câteva luni, iar acum, la aproape un an de la filmări, înţelege toată lumea că situaţia nu a fost niciodata roz între cei doi parteneri, care au mers la Insula Iubirii să-şi testeze dragostea.

„Noi ne-am căsătorit pentru că așa am simțit, după emisiune, dar am decis să divorțăm pentru că așa e mai bine pentru amândoi… Știam ce a făcut el, știa ce am făcut eu la Insula Iubirii.

Nu asta a fost cauza divorțului, pot spune că nu comunicarea a fost cauza principală a despărțirii noastre. Doar că, să mă înțelegeți, între noi erau deja prea multe probleme.

Apăreau certuri, și nu din cauza emisiunii. Erau lucruri mărunte, dar ne certam des. Și, să fiu sinceră, o dată ce a dispărut încrederea, e greu să o mai recuperezi. Vorbim și de gelozie, da, dar din partea mea… Deja era o rutină și ne mai și ciondăneam toată ziua. Am decis să ne despărțim. Parcă nici nu ne mai făceam timp unul pentru celălalt', a declarat Hannelore.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton