Lindsay Lohan este însărcinată cu primul copil. Actrița a dat vestea cea mare într-un mod inedit

 Dumitrache Laura
.

Lindsay Lohan va deveni mamă pentru prima oară. Actrița în vârstă de 36 de ani a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Lindsay Lohan s-a căsătorit anul trecut cu Bader Shammas, iar acum sunt foarte fericiți că vor deveni părinți. Lohan a postat pe rețelele de socializare un mesaj inedit, prin care a anunțat marea veste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lindsay Lohan a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. Actrița și logodnicul ei, Bader Shammas, vor deveni părinți în doar câteva luni. Îndrăgita vedetă și partenerul ei s-au căsătorit în mare secret, dar s-a aflat după ce Lohan a postat o imagine cu ei doi și l-a numit pe Shammas  „soțul meu'.

335501891_225175740043075_2816467086339144027_n335501891_225175740043075_2816467086339144027_n

Lindsay Lohan a fost discretă cu informațiile despre sarcina sa. Actriță nu a oferit prea multe detalii și nu se știe în câte luni este însărcinată și nici sexul bebelușului. Chiar și așa, Lohan și soțul său sunt foarte fericiți, iar mai multe celebrități i-au felicitat pe rețelele de socializare.

Citește și: Lindsay Lohan, fotografia nud care face furori pe internet! Mulți au confundat-o cu Lady Gaga

Citește și:Paris Hilton a postat primele imagini cu fiul ei, născut de o mamă surogat: „Suntem atât de mândri'. Ce nume special a ales pentru el

Citește și:De ce a apelat Priyanka Chopra la ajutorul unei mame-surogat. Actrița și fiica ei au pozat împreună pentru revista Vogue: „A fost un pas necesar”

Citește și: David Foster va deveni tătic a șasea oară la 70 de ani! Soția lui, actrița Katharine McPhee, este însărcinată pentru prima dată

Lindsay Lohan este însărcinată cu primul ei copil

Lindsay Lohan va deveni mamă pentru prima oară. Actrița s-a căsătorit anul trecut cu Bader Shammas, iar în urmă cu putin timp a anunțat că vor avea primul lor copil. Actrița a dat vestea cea mare pe Instagram, postând o imagine cu o salopetă de bebeluș, pe care era scris mesajul  „în curând'.„Suntem binecuvântați și entuziasmați', a scris Lohan în descrierea fotografiei.

Un reprezentat al actriței a declarat pentru Page Six că vedeta și soțul ei sunt foarte fericiți că vor deveni părinți. Lindsay Lohan și-a găsit fericirea în brațele lui Bader Shammas, iar în 2022 și-au unit destinele în mare secret. Actrița nu a oferit prea multe detalii despre marele eveniment. „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Nu pentru că am nevoie de un bărbat, ci pentru că el m-a găsit și a știut că vreau să găsesc fericirea și grația, toate în același timp. Sunt uimită că acesta este soțul meu. Fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi', a scris Lohan în descrierea unei imagini în care se afla alături de Shammas.

Lindsay Lohan a avut probleme cu legea

Lindsay Lohan a devenit celebră încă de la o vârstă fragedă, când a început să joace în numeroase filme de la Hollywood. Cu timpul, faima i-a adus și multe dezavantaje, iar actrița a fost dependentă de alcool. Mai mult, Lohan a avut numeroase probleme cu legea, iar în ultima perioadă a decis să își schimbe viața. În prezent, Lindsay Lohan este linistită alături de familia pe care și-a creat-o alături de Shammas.

Lindsay Lohan a fost logodită cu miliardarul rus Egor Tarabasov. Cei doi s-au despărțit, iar actrița a declarat că a fost agresată fizic de fostul ei iubit. Egor Tarasbasov a negat acuzațiile de abuz și susținut că actrița ar fi încerca să-l calomnieze.

Lindsay Lohan, un nou proiect pe Netflix

Lindsay Lohan se pregătește pentru un al treilea lungmetraj la Netflix. Actrița a devenit faimoasă după celebrul film din 1998, „Capcană pentru părinți'. Noul film Merry Ex-Mas, o va avea pe Lohan în rolul principal, și filmările vor începe în aprilie anul acesta. Având în vedere că producția va începe în 2023, Merry Ex-Mas s-ar putea număra printre filmele de Crăciun din 2024. Lindsay Lohan a incheiat un contract cu Netflix pentru mai multe filme, printre care și Falling for Christmas.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton