Adina Postelnicu a făcut operație de micșorare a sânilor, la 44 de ani: "Sper să scap de aceste dureri de spate pe care le am de la 15 ani"

 Oana Pantazi
.

Adina Postelnicu, aka Adina de la Heaven, cum este cunoscută de fanii ei, a făcut în sfârșit operația de micșorare a sânilor la care visa de mult timp. Artista în vârstă de 44 de ani se confrunta cu dureri mari de spate din acest motiv, volumul mare al pieptului incapacitându-i mișcările încă din adolescență. La 4 ani după ce a devenit mamă, artista și-a luat inima în dinți și a făcut operația, care a durat 3 ore.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ieri, Adina Postelnicu a făcut în sfârșit operația de micșorare a sânilor la care visa de 20 de ani. Vedeta a stat pe masa de operație 3 ore, dar la doar o zi de la intervenție chirurgul estetician a decis că poate merge acasă. Adina a luat decizia de a-și micșora sânii după ce s-a confruntat ani de zile cu dureri la nivelul coloanei vertebrale.

adina-1024×1024-1adina-1024×1024-1

Adina Postelnicu a făcut operație de micșorare a sânilor la 44 de ani

Ani de zile, Adina Postelnicu a suferit din cauza mărimii sânilor; care, în timp, i-au produs probleme destul de grave. Vedeta a recunoscut că era incomod să poarte mereu greutatea sânilor, motiv pentru care și-a făcut să meargă la medicul estetician, altfel ea nefiind adepta intervențiilor estetice.

Citește și: Adina de la Heaven a ajuns pe perfuzii, după ce a slăbit: „Am căzut din picioare. Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat’

Citește și:Adina de la Heaven și-a botezat fetița. Motivul pentru care tatăl copilului nu a putut intra în biserică

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Mădălin Ionescu atunci când a aflat că părinții ei divorțează. Cristina Șișcanu: „Știa exact situația’

Citește și: „Omul a scos cuțitul și s-a ținut după mine…'. Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Express

Îmi doresc de foarte mult timp această intervenție, cam de 20 de ani vreau să o fac, dar nu am avut curaj până acum. Întotdeauna mi-am dorit să am sânii mai mici din cauza durerilor atroce de spate.

Știi ce se întâmplă cu fetele care se tunează în ziua de azi?! Ele nu-și dau seama ce înseamnă un sân mare, câtă presiune pui pe coloană și ce dureri de spate poți să ai!', spus artista, înainte de intervenție, pentru Click.

Ieri, Adina a suferit operația de reducție mamară, care a durat 3 ore și s-a încheiat cu succes, iar la 24 de ore a fost externată, vedeta urmând să scape ulterior de problemele pe care i le creau sânii voluminoși.

Adina de la Heaven: „În liceu, băieții făceau tot felul de glumițe proaste pe seama mea”

Într-o perioadă în chirurgii esteticieni sunt excedați de cererile de augmentare mamară, Adina Postelnicu a mers la medic pentru a-și face operație de micșorare a sânilor. Doar persoanele care s-au confruntat cu așa ceva înțeleg ce probleme creează sânii excesiv de mari – de la sănătate la autoexcluziune socială. Acum, Adina este fericită că a reușit să scape de durerile de coloană.

În sfârșit, am făcut reducția mamară și sper să scap de aceste dureri de spate pe care le am de la 15 ani. Eu fac sport și mi-era foarte greu să fac, mă mișcam foarte greu din cauza sânilor mari. Am și coloana deformată de la liceu, de la statul inadecvat în bancă. Îmi amintesc că atunci băieții făceau tot felul de glumițe proaste pe seama mea, mergeam și încovoiată de la greutatea sânilor și mă îmbrăcam cu haine foarte largi.

Am mai vrut să o fac pe vremea când eram mai tânără, dar atunci nu m-a lăsat medicul. Cam de un an tot vorbesc cu doctorul să o fac. Am și alăptat-o pe Zaynab mult timp, până la 2 ani și patru luni, și atunci doctorul îmi spunea că, după ce mă opresc din alăptat, am nevoie de o jumătate de an să se retragă glanda mamară ca să putem face intervenția.

Acum a venit momentul. Alin Bortolini mi-a dat mare încredere că pot face această intevenție, el este medicul meu de doi ani de zile. Am mai fost la el să fac diverse proceduri mini invazive, fac mezoterapie de la 20 de ani.

Asta este însă prima intervenție serioasă pe care Alin mi-a făcut-o',  a mai declarat Adina Postelnicu pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton