Lili Sandu a împlinit 42 de ani. Ce cadou a primit de la de la Silviu Țolu: „Îți amintești acele...”

 Lăstun Ana Maria
.

Lili Sandu împlinește astăzi 42 de ani așa că a fost „răsfățata' familiei. Iubitul vedetei, silviu Țolu, știe cum să o răsfețe, așa că i-a cumpărat un cadou de vis, cu care aceasta s-a lăudat chiar și pe rețelele de socializare. Ce mesaj i-a transmis și ce cadou frumos (dar scump) i-a făcut Silviu Țolu lui Lili Sandu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI

Lili Sandu împlinește astăzi 42 de ani, iar vedeta este mai vericită ca niciodată! La scurt timp după ce a devenit mămică, pare că astrele s-au așezat în favoarea actriței, pentru că este iubită de toată lumea! Internauții, prietenii ei apropiați și chiar iubitul acesteia i-au făcut urări care mai de care mai emoționante, pe rețelele de socializare.

Citește și: De ce au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu. Cum se înțelege vedeta cu socrii: „Din prima clipă…”

Citește și: Cum arată Lili Sandu în lenjerie intimă, la 3 luni după ce a născut: „Îmi iubesc fiecare urmă pe care sarcina a lăsat-o”/ FOTO

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac dur la Lili Sandu, după ce a zis că îi e dor de burtica de gravidă: 'Sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile'

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Lili Sandu în sarcină: „18 kg plus mega retenție de apă”/ FOTO

Pe lângă fotografiile pe care Silviu Țolu le-a oferit lumii întregi, ca un cadou de ziua lui Lili Sandu, iubitul vedetei i-a făcut acesteia un cadou inspirat, zicem noi, și cel puțin romantic! Pe lângă tortul delicios cu care Lili Sandu s-a delectat, se pare că vedeta va avea parte și de un sejur romantic în… Mykonos, insula din Grecia pe care vedetele o preferă pentru vacanțe luxoase.

Lili Sandu, sejur în Mykonos primit cadou de la silviu Țolu

Astfel, în postarea pe care Lili Sandu a realizat-o cu ocazia zilei sale de naștere, observăm pe lângă tort și un bilet de avion către Mykonos. Mesajul pe care vedeta l-a tansmis indică faptul că acesta este un cadou din partea lui Silviu Țolu, alături de care Lili Sandu are un copil (pe micuțul Thomas Jay).

ce-cadou-a-primit-lili-sandu-de-la-silviu-tolu-la-42-de-ani-1ce-cadou-a-primit-lili-sandu-de-la-silviu-tolu-la-42-de-ani-1

„Silviu Țolu, toate cadourile aniversare să vină la mine!', a mărturisit actrița, pe contul său de Instagram.

Mai mult, nici Silviu Țolu nu s-a putut abține din declarații siropoase, așa că a postat o fotografie nemaivăzută în care apare alături de Lili Sandu. Cei doi erau la începutul relației, cu mult timp înainte să devină părinți, într-o ipostază tandră.

„La mulți ani, iubire! Îți mai amintești acele nopți nebune?', a mai precizat silviu, în dreptul imaginilor.

„Oh, Doamne! Ăștia suntem noi?!', a adăugat vedeta.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton