Sorin Pușcașu, despre strategia lui Albert Oprea la Survivor: „Mă simt vinovat că a ieșit favorit”

 Mirea Roxana
.

Sorin Pușcașu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România din motive medicale. Fostul Războinic a avut un conflic fără sfârșit cu Albert Oprea, în Republica Dominicană. Sorin este de părere că Albert a venit cu o strategie de acasă, care a avut succes. Ba chiar spune că el se simte vinovat că Răzvoinicul a ieșit de atât de multe ori favoritul publicului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu și Albert Oprea au avut mai multe conflicte la Survivor România. Eliminat din competiția difuzată de Kanal D, Sorin a făcut mai multe dezvăluiri despre concurenții din Republica Dominicană. Aceasta este de părere că Albert a venit cu o strategie de casă, iar această strategie a devenit și mai puternică în momentul în care Războinicul și-a atras oameni de partea lui.

so3-3so3-3

Albert nu este un copil, ar fi putut să se apere de fiecare dată. Pe mine mă deranja atunci când vedeam că face ceva și nu își asuma. Până la urmă este stragegia lui, poate eu am înțeles greșit această competiție și trebuia să vin cu o strategie. Cred că a venit cu o strategie și strategia a devenit din ce în ce mai bună după ce a avut câțiva aliați. Se victimizează foarte mult', a spus Sorin Pușcașu, eliminat de la Survivor, în emisiunea teo Show.

Citește și: Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Ai grijă…

Citește și: Maria Chițu, criticată dur de Sorin Pușcașu, la Survivor:„Are gânduri meschine'

Citește și: Alexandra Ungureanu participă la Asia Express, alături de mama ei!„Mi se pare că visez'

Citește și: Prințesa Beatrice este însărcinată!Când naște nepoata Reginei Elisabeta

Sorin Pușcașu, despre stategia lui Albert Oprea la Survivor

De asemenea, Sorin Pușcașu a mai spus că se simte vinovat pentru faptul că Albert Oprea a fost ales favoritul publicului de mai multe ori la Survivor România.

Și eu mă simt vinovat că Albert a ieșit favorit de atâtea ori, pentru că eu îl taxam și de acasă se vedea altceva. El nu avea niciodată o linie foarte clară, o personalitate. Vreau să spun doar atât. Pentru mine, Survivor a fost ca un joc pe calculator. Nu trăiesc în acel joc toată viața', a mai spus Sorin Pușcașu, la Teo Show.

Sorin Pușcașu: „Vom rămâne frați pe viață'

Sorin Pușcașu și Starlin au avut o relație strânsă la Survivor România. Ba chiar Sorin susține că au avut o conexiune pe care nu a mai avut-o cu nimeni înainte și că se înțelegeau din priviri. De asemenea, acesta a mai spus că s-a înțeles foarte bine și cu Jador, Cătălin Moroșanu, Culiță Sterp și cu Cosmin Stanciu, la Survivor România. În plus, Sorin spune că a fost invitat la botezul băiețelului lui Culiță.

Eu nu am vrut să îl împing foarte tare, acolo era o delimitare, dar Doamne ferește se putea întâmpla ceva (n.r- pe Jador). Cu Jador, chiar dacă erau conflicte, cumva am fost două persoane foarte puternice. Cu Jador și cu Moroșanu ne-am înțeles foarte bine. Și cu Culiță, Cosmin. La Culiță trebuie să merg la botez. Eu cu Starlin am avut o conexiune pe care nu am avut-o niciodată. A fost foarte ciudat. Ne uitam unul la altul și înțelegeam. Vom rămâne frați pe viață, pentru că ne-au marcat multe chestii în competiție„, a mai spus Sorin Pușcașu, de la Survivor România, potrivit kanald.ro.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton