Ștefan Ciuculescu de la Survivor, apărat de mama sa. Ce a spus despre Zanni

 Dumitrache Medeea
.

Deși este cel mai proaspăt în competiția Survivor 2021, Ștefan Ciuculescu a reușit să stârnească multe controverse. Faimosul nu s-a abținut din a-și spune părerile indiferent de ceilalți concurenți. Mama sa a luat atitudine și i-a luat apărarea pe rețelele sociale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sinceritatea – calitate sau defect? Se pare că în cadrul competiției Survivor 2021 nu este întotdeauna acceptată și apreciată. Ștefan Ciuculescu a avut, din cauza sincerității sale abosulte, mai multe discuții aprinse cu Sebastian și Zanni. Mama sa nu a stat deoparte și i-a luat apărarea fiului.

ciuculescu1ciuculescu1

După ce a fost jignit în repetate rânduri, mama lui Ștefan de la Survivor i-a luat apărarea fiului pe rețelele sociale, menționând că a primit chiar și mesaje de amenințare și că s-a ajut mult prea departe cu jignirile. Aceasta a făcut o referire la Zanni, dar și la persoanele care îl susțin.

De asemenea, tot mama lui Ștefan, Alina Ciuculescu, și-a exprimat părerea la fel de sinceră despre Zanni pe care, se pare, nu îl are la suflet. Femeia a spus despre faimos că este „psihopat'.

Într-o postare pe Facebook, mama lui Ștefan a explicat că la început s-a amuzat de situații și a luat toate comentariile în glumă, însă, spune ea, s-a atins o limită și a devenit totul o problemă reală.

M-am amuzat copios la toate comentariile pro/ contra crezând ca totul are o limita a bunului simt, dar m-am înșelat amarnic. Trăim într-o societate în care valorile reale (indiferent de ocupația pe care si-au ales-o) nu mai sunt apreciate, iar oamenii te judecă în fel și chip. Până aici totul e asumat, dar când vezi că mulți sunt mult prea pătimași în acest joc și o iau prea în serios este o problemă', a scris Alina Ciuculescu.

Citește și: Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor:

Citește și: Prezentatorul Daniel Pavel, despre scandalul dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă, la Survivor:

Citește și: Jador, adevărul despre participarea la Asia Express:

Citește și: Cine este Dean Bowman de la Românii au Talent

Evident supărată de situația în care se află atât fiul ei, cât și familia lui, Alina Ciuculescu a transmis că nu va permite nimănui să-i jignească familia și că l-a crescut pe Ștefan ca pe un bărbat puternic.

Nu am să permit nimănui să-mi judece familia și să mă jignească. Tot ce am realizat până acum a fost pe forțe proprii, fără ajutorul nimănui și mi-am dorit să fiu un exemplu de femeie puternică. Copilul mi l-am crescut așa cum m-am priceput mai bine, mi-am dorit să fie o persoană puternică, să aibă caracter și să lupte pentru ce este important'.

Alina Ciuculescu a mărturisit că s-a înșelat în momentul în care a crezut că Survivor este o competiție în care sportivii să-și aptitudinile din toate punctele de vedere. Mama lui Ștefan a mai spus că sportivii sunt crescuți cu o mentalitate care să-i ajute să performeze.

În viziunea mea, SURVIVOR era o  competiție în care concurenții își testează aptitudinile sportive, psihologice și umane. Din păcate m-am înșelat și lucrurile au luat o turnură greșită,i, ar mie nu-mi face nici  onoare să mă bag acolo unde „nu-mi fierbe oala”. Noi, foștii sportivi, am crescut cu o anumită mentalitate, asta ne-a ajutat să avem performanțe', a mai scris Alina Ciuculescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton