Cine este câștigătorul Românii au Talent 2021. Ana Maria Mărgean a câștigat trofeul

 Mirea Roxana
.

Marea finală a emisiunii Românii au talent are loc vineri seară, 28 mai. Publicul a așteptat cu nerăbdare să vadă care dintre cei 11 finaliști este marele câștigător care pleacă acasă cu premiu în valoare de 120.000 Euro. Telespectatorii și-au votat favoriții prin SMS, dar și online.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

UPDATE ora 00.30. Ana Maria Mărgean este câștigătoarea Românii au Talent 2021, în urma voturilor acordate de public. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor că m-au votat, profesorilor de canto și actorie, prietenilor și mai ales familiei,' a spus emoționată concurenta, după ce a aflat că a câștigat trofeul și marele premiu Românii au Talent 2021, în valoare de 120.000 de euro.

Filip Cioc s-a clasat pe locul doi și a câștigat un premiu în valoare de 20.000 de euro, în timp ce trupa Art of Robots, concurenții care s-au clasat pe locul al treilea, au câștigat un premiu de 10.000 de euro. 

Art of Robots câștigă premiul pentru originalitate la Românii au Talent 2021.

Știrea inițială

Marele câștigător de la Românii au talent, emisiune difuzată de Pro TV, este votat de către public prin SMS la 1264, dar și online pe romaniiautalent.protv.ro. În cel de-al unsprezecelea sezon al show-ului, extrem de mulți români și-au încercat norocul la Pro TV, în încercarea de a câștiga premiul de 120.000 euro pus la bătaie de trust, însă doar unul a intrat în posesia premiului cel mare.

De asemenea, lupta pentru premiul de originalitate se dă între Daria Batschi Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots.

191928619_4475751082458766_1805678502751352978_n191928619_4475751082458766_1805678502751352978_n

Cei 11 finaliști de la Românii au talent. Ana Maria Mărgean a câștigat

Daria Batschi Beleca, posibil câștigător Românii au talent 2021

Daria Batschi – Beleca i-a impresionat pe jurați cu numărul său de pe scena Românii au talent. Adolescenta de 15 ani are un talent incontestabil și a surprins cântând la harpă. Cel mai impreionat a fost Andi Moisescu care i-a oferit golden buzz și a trimis-o direct în semifinale.

Citește și:Cine este Luca Tăbăcaru, micul Michael Jackson de la Românii au Talent

Citește și:Cine este Remi Martin de la Românii au Talent, acrobatul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Citește și: Sorin Pușcașu, despre strategia lui Albert Oprea la Survivor:„Mă simt vinovat că a ieșit favorit'

Citește și: Cum a cunoscut-o Smiley pe Rihanna. Au avut un schimb de replici acid:„Tu cine ești?!'

Rareș Trufea, posibil câștigător Românii au talent 2021

Rareș Trufea a fost al doilea concurent care a primit Golden Buzz în sezonul 11 Românii au talent. Prestația sa i-a impresionat nu doar pe jurați, ci în mod special pe Smiley și Pavel Bartoș, care au apăsat butonul auriu. Rareș Trufea are 16 ani și cântă cu emoție în timp ce performează și la pian.

Ana Maria Mărgean, posibil câștigător Românii au talent 2021

Ana Maria Mărgean are un talent impresionant. Fetița de 11 ani este ventriloc și a primit în etapa audițiilor golden buzz de la Andra. Nu doar ea consideră talentul fetiței drept unul uluitor, ci și Florin Călinescu. Juratul crede că micuța ar putea câștiga chiar marele premiu. Ana-Maria Mărgean și-a descoperit această pasiune în urmă cu doi ani.

Duo Turkeev, posibil câștigător Românii au talent 2021

Duo Turkeev au devenit finaliști la Românii au Talent în urma unui număr spectaculos la care a participat toată familia. Grupul este format din acrobații Dmytro şi Julia, artiști de circ. Cei doi au reușit să impresioneze juriul și publicul în semifinale, după ce au prezentat un număr spectaculos alături de cele două fiice ale lor, Liliya și Renata.

GIM, posibil câștigător Românii au talent 2021

GIM l-a impresionat în mod special pe Florin Călinescu, care a apăsat butonul de golden buzz și l-a trimis pe tânărul de 20 de ani direct în semifinale. Ion Mihail Ghintan, alias GIM, este rapper și a trăit toată viața pe străzi și prin orfelinate. A fost abandonat într-un orfelinat atunci când avea doar 9 luni.

Remi Martin, posibil câștigător Românii au talent 2021

Remi Martin a primit golden buzz din partea lui Pavel Bartoș și a lui Smiley. Acesta este un acrobat stabilit în Germania, dar care are și origini franceze. După ce a terminat școala, și-a dorit din tot sufletul să devină actor, dar viața i-a rezervat o altă cale în viața și a devenit actor de circ.

Filip Cioc, posibil câștigător Românii au talent 2021

Filip Cioc de la Românii au talent a primit Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu. Tânărul se confruntă cu deficiențe de vedere, însă nu s-a dat bătut nicio clipă și a luptat pentru a-și îndeplini visul.

Art of Robots, posibil câștigător Românii au talent 2021

Băieții de la Art Of Robots sunt Nursultan Abilov, Salavat Alykulov, Rakhman Ergeshbekov și Renat Isirailov, vin din orașe diferite ale Kârgâstanului și s-au cunoscut pe internet, având o pasiune comună: dansul. Cei patru membri ai trupei Art Of Robots au între 20 și 26 de ani, iar modul în care au dansat l-a determinat pe Andi Moisescu să apese butonul auriu.

Dean Bowman, posibil câștigător Românii au talent 2021

Dean Bowman este unul dintre finaliștii de la Românii au Talent și este căsătorit o româncă. Artistul locuiește în Reșița, însă s-a născut în New York. Concurentul a mărturisit că are o școală de muzică și se ocupă să îi învețe pe copii să cânte gospel.

Magitot, posibil câștigător Românii au talent 2021

Magitot reușește să îmbine în mod excpțional magia cu umorul. Acesta este și câștigătorul Premiului de Originalitate de la Românii au Talent din anul 2019. Este magician și actor și organizează cursuri de teatru și magie de mai bine de 10 ani. Numele său de scenă a fost pus chiar de unul dintre elevii săi.

Narcisa Ungurean, posibil câștigător Românii au talent 2021

Narcisa Ungurean are 10 ani și este cântăreață de muzică populară. Aceasta nu trebuia să se afle pe lista finaliștilor de la Românii au talent, dar jurații au scos asul din mâneca și au salvat-o pe Narcisa de la eliminare. Wild card-ul este proaspăt introdus în show-ul de talente.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton