Lidia Buble, despre Răzvan Simion la doi ani de la despărțire: "Are gusturi rafinate. M-a învățat..."

 Raiciu Adriana
.

Lidia Buble, despre Răzvan Simion la doi ani de la despărțire. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după cinci ani de relație, dar au decis să rămână prieteni. La doi ani de la separare, îndrăgita cântăreață a vorbit deschis despre fostul ei partener de viață. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Însă, după cinci ani de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Totuși, au decis să păstreze legătură și chiar se susțin reciproc, deși prezentatorul de televiziune și-a refăcut viața alături de Daliana.

lidia-buble-lidia-buble-

Invitată de curând la o emisiune, Lidia Buble a vorbit despre relația pe care o are cu fostul ei partener, la mai bine de doi ani de la separare. Iată declarațiile făcute de îndrăgita cântăreață!

Citește și: Ce decizie au luat judecătorii în procesul în care e implicată Lidia Buble.Ce trebuie să facă polițiștii

Citește și: Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație:'Tu vrei să mă prinzi și…'

Citește și: Brigitte îl acuză pe Florin Pastramă de violență: „Nu mai are ce căuta în casa mea'

Citește și: Carmen de la Sălciua se mărită! Solista și Marian Corcheș și-au ales deja nașii: ‘Să fie într-un ceas bun’

Lidia Buble, despre Răzvan Simion, la doi ani de la despărțire

În emisiunea Duet Cu Alexandra, Lidia Buble a recunoscut că nu avea cunoștințe în domeniu, la începutul carierei sale în muzică. Persoana de la care a învățat foarte multe lucruri a fost chiar Răzvan Simion, fostul ei partener de viață.

Prezentatorul i-a arătat foarte multă muzică și s-a implicat destul de mult în evoluția fostei sale iubite.

„Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet', a spus Lidia Buble.

Chiar dacă au trecut doi ani de la despărțire, Lidia Buble și Răzvan Simion țin legătura în continuare. De curând, artista chiar i-a cerut un sfat legat de cariera sa.

„Într-o zi vorbeam cu Răzvan și zic: «Simt că am obosit. Simt că nu mai am inspirație, că nu mă mai regăsesc». Mă uitam în oglindă și ziceam «cine e fata asta?». Eu, care în fiecare zi eram cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață, să fac de toate. Mi-a zis: «Ia o pauză, ce te oprește?». Mi-era frică, cumva, pentru că social media e la putere în zilele noastre. Mi-a fost teamă, dar am zis că mai presus de toate este să fiu eu bine cu mine, ca să pot să inspir oamenii cu muzică și energie bună. Revenirea mea a fost foarte apreciată. Mi-a prins bine. Nu pot decât să mă bucur', a mai declarat Lidia Buble.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton