Electrocasnicele incorporabile – simplu trend sau investiție de lungă durată?

 advertising.ringier
.

Electrocasnicele incorporabile sunt cele integrate în corpurile de mobilier, iar aspectul lor va avea finisaje similare cu cele implicate în fabricarea mobilierului în care au fost încastrate. Electrocasnicele incorporabile sunt populare tocmai datorită faptului că le lipsește structura externă personală. Acest lucru asigură un aspect unitar, organizat, aerisit în bucătărie și în plus, permit mai mult spațiu disponibil.

Cum alegem corect electrocasnicele incorporabile pentru o bucătărie complet utilată?

Frigider este indispensabil pentru depozitarea și păstrarea alimentelor proaspete, la temperatura adecvată, cât mai mult timp. Frigiderul și plita ocupă topul electrocasnicelor de bucătărie în care chiar merită să investești fiecare bănuț. Înainte să iei o decizie verifică următoarele aspecte: eficiența energetică, capacitatea diverselor compartimente, volumul total, mărimea, tipul de dezghețare pentru fiecare sector, precum și categoria de poziționare – încorporat sau independent.

Plitele sunt deosebit de utile pentru orice bucătărie și trebuie alese în funcție de cerințe generale precum: dimensiunea spațiului disponibil, numărul membrilor de familie și de dieta alimentară a acestora. Criteriile specifice de care trebuie să ții cont atunci când cauți plita nevoilor tale sunt: tipologia de poziționare (plite incorporabile sau propriu-zise), clasa energetică, numărul de arzătoare și dimensiunea. 

Mașina de spălat vase este un element care permite să menținem bucătăria mereu impecabilă. În plus, datorită tehnologiei inovative din dotare, consumul de apă și de energie este semnificativ redus față de spălarea manuală. Doar deschizi ușa, introduci vasele și apoi le primești intacte și perfect uscate. Pe piață există modele de mașini de vase, care includ numeroase programe automate – de la opțiunea de sterilizare sau spălare vase de sticlă, până la posibilitatea de a verifica nivelul de consum (apă și energie) pentru fiecare program, uscarea vaselor fără condensare, etc.

Achiziționarea unei mașini de spălat vase trebuie să implice verificarea următoarelor caracteristici de evaluare: capacitatea de spălare într-un singur ciclu, consumul de apă și energie, performanța.

Cuptorul, aragazul și mașina de gătit sunt elemente esențiale pentru orice bucătărie și care ajută la prepararea rețetelor culinare diverse și cât mai complexe. Mai mult, prin coacere, alimentele sunt mai aromate, mai sănătoase și dietetice. 

Ca aparat auxiliar pentru mașinile de gătit amintim de hotă. Aceasta implică un echipament conceput pentru purificarea aerului prin eliminarea vaporilor, a particulelor de grăsime și a mirosurilor de alimente gătite. Modelele disponibile includ atât hote cu montaj vertical, cât și integrate în plite. În toate cazurile, hotele oferă iluminatul necesar pentru a găti în condiții sigure și confortabile. În open-space-uri, hotele devin veritabile detalii care compun design-ul interior. 

Procedurile recomandate pentru întreținerea corectă a electrocasnicelor

Indiferent de calitatea și funcțiile oferite de electrocasnicele incorporabile este important să te poți bucura de avantajele investiției tale pe termen cât mai lung. Până la urmă, nimeni nu este dispus să schimbe aragazul o dată la 2 ani, nu-i așa? Datorită tehnologiilor performante, aparatele electrocasnice incorporabile participă la economii considerabile de resurse. În plus, ai posibilitatea de a explora noi rețete pentru un stil de viață sănătos. Pentru a beneficia de toate aceste atuuri, trebuie să ai în vedere procedura corespunzătoare de curățare și îngrijire de bază a electrocasnicelor.

Prin urmare, curăță în mod regulat aparatele și urmează sugestiile din manualul de utilizare. Acordă atenție specială zonelor cu butoane – lichidele și depunerile de grăsime pot afecta funcționarea sistemelor electrice. Elimină particulele de grăsime de pe plite cu ajutorul produselor speciale, neabrazive. Încarcă mașina de vase atât cât permit specificațiile manualului de instrucțiuni și curăță frecvent garnitura și filtrul aferent.

Aparatele incorporabile sunt dedicate 100% unui stil de viață simplu, modern, sănătos și dacă alese inteligent, acestea pot crea o bucătărie de vis.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton