Fratele Mădălinei Manole, mesaj de împăcare pentru Petru Mircea: "Dacă faci asta, nu mai amintesc de soția ta!"

 Oana Pantazi
.

După ani întregi în care nu au reușit să îngroape securea războiului, fratele Mădălinei Manole a transmis o solie de pace pentru Petru Mircea, soțul regretatei artiste, chiar în ziua în care nepotul său a împlinit 13 ani. Iată ce a transmis fratele Mădălinei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anul acesta, pe data de 14 iulie, se împlinesc 12 ani de când artista nu se mai află printre noi, dar fratele Mădălinei Manole și Petru Mircea, soțul acesteia, încă nu-și vorbesc. Iată însă că Marian Manole a venit cu o solie de pace neașteptată pentru cumnatul lui, chiar în ziua în care nepotul său a împlinit 13 ani.

s3-2s3-2

Fratele Mădălinei Manole vrea să se împace cu Petru Mircea

După ce Mădălina Manole s-a sinucis, la 43 de ani, între familia artistei și soțul ei s-a iscat un conflict care nu s-a stins nici acum, la aproape 12 ani de la moartea artistei. Singurul rămas acum în viață, Marian Manole, pare dornic să îngroape securea războiului, trimițându-i cumnatului, Petru Mircea, o solie de pace, chiar în ziua în care nepotul lui și fiul Mădălinei a împlinit 13 ani.

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, revoltat la 11 ani de la moartea artistei: „Nu mai spuneți că s-a sinucis!”

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, scandal cu fostul ei soț, chiar la mormântul cântăreței: „Există filmări. Mi-a vorbit foarte urât'

Citește și: Dovada că Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Cum s-au dat de gol, în fața tuturor

Citește și: Carmen de la Sălciua se mărită! Solista și Marian Corcheș și-au ales deja nașii: ‘Să fie într-un ceas bun’

„Puiucule, hai să ne întâlnim cu băieții noștri pe 14 iulie la mormânt, o comemorăm pe soția ta, sora mea, și cu ocazia asta se cunosc și verii! S-a dus pandemia! Poți veni cu Petru Jr. ca să-l cunoască și Mihai!

Uite, dacă faci asta, renunț la Facebook, Insta și Tiktok și nu mai amintesc de soția ta, casa ta și copilul tău în veci! Amin!', a scris fratele Mădălinei Manole pe pagina sa de socializare.

S-au certat la mormântul artistei

Deși a trecut mai bine de un deceniu de la moartea artistei, lucrurile nu par deloc să se liniștească între fratele ei, Marian Manole, și fostul ei soț, Petru Mircea. Cei doi s-au certat, anul trecut, chiar la mormântul ei, relația lor fiind una tensionată imediat după moartea artistei. La scurt timp după ce Mădălina ar fi încetat din viață, relațiile dintre Petru Mircea și socrii și cumnatul său au degenerat, trasformîndu-se într-un conflict care a ținut multă vreme prima pagină.

Soțul Mădălinei nu le-a mai permis socrilor și, ulterior, cumnatului să-l vadă pe micuțul Petru. Chiar dacă Marian, fratele Mădălinei Manole, și-a exprimat dorința de a-și vedea nepotul în nenumărate rânduri, Petru Mircea nu i-a permis. Nici să-și felicite nepotul sau să-i ofere daruri de ziua lui nu a avut cum, iar cumnatul său l-ar fi blocat și pe telefon.

Anul trecut, la mormântul artistei, chiar în ziua în care Mădălina ar fi împlinit 45 de ani, comemorarea s-a transformat într-un scandal.

El vine de 2-3 ori pe an la cimitir. Mai nou am înțeles că s-a însurat. Am și văzut-o pe doamna lui acolo în curte, când m-am dus în aprilie. Are alte preocupări, la cimitir vine din ce în ce mai rar’, spunea atunci Marian Manole.

Iată însă că, acum, fratele Mădălinei Manole a venit cu o solie de pace neașteptată pentru cumnatul său.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton