Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam: ”Pentru mine, nu există aceste persoane”

 Cruceru Cristina
.

Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Vedeta a făcut primele declarații, după zvonurile apărute în spațiul public. Gabi Bădălău a fost însoțit de sora lui, Sabina, la nunta manelistului. Iată ce a declarat Bianca Drăgușanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Salam și Roxana Dobre au avut parte de o nuntă ca în vis, la malul mării, înconjurați de familie și cei mai dragi prieteni. Printre invitați s-a numărat și Gabi Bădălău, care nu a venit la braț cu iubita lui, Bianca Drăgușanu, ci cu sora lui, Sabina. Afaceristul nu a vrut să vină singur, așa că a decis să meargă însoțit de sora lui, la nunta bunului său prieten.

Bianca-Dragusanu-si-BadalauBianca-Dragusanu-si-Badalau

După imaginile apărute în spațiul public, au ieșit la iveală multe zvonuri legate de absența Biancăi Drăgușanu. Asta pentru că vedeta anunța, recent, faptul că ea și Bădălău nu s-au despărțit și sunt încă împreună. Mai mult decât atât, aceasta susține că locuiesc în aceeași casă. Multă lume s-a întrebat de ce nu a fost prezentă și Bianca Drăgușanu la nunta anului.

Citește și: Cum o educă Bianca Drăgușanu pe micuța Sofia, fiica ei: 'Va trebui să muncească mult' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu a fost Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam împreună cu Gabi Bădălău: „Nu mă interesează ce face, cu cine e sau…'

Citește și: Dovada că Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Cum s-au dat de gol, în fața tuturor

Citește și: Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani. Vedeta a apărut într-o rochie transparentă la un eveniment

Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău

Conform FANATIK, Bianca Drăgușanu ar fi fost invitată inițial la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Blondina nu ar fi onorat invitația, pentru că manelistul nu ar fi vrut-o la nunta lui. Solistul i-ar fi interzis Roxanei Dobre să o primească pe Bianca Drăgușanu la petrecere, din cauza incidentului care a avut loc înainte de nuntă. Mai precis, atunci când vedeta ar fi dat buzna la o petrecere organizată de Salam, la care participat și Gabi Bădălău. Atunci au luat parte și alte tinere, fapt care a enervat-o pe Bianca Drăgușanu. Blondina ar fi sunat-o, la acea vreme, pe Roxana Dobre, să o înștiințeze de ce se întâmplă la respectivul eveniment.

În cele din urmă, Bianca Drăgușanu a refuzat să vorbească despre nunta lui Florin Salam. Nu mă interesează nunta lui Florin Salam, nu mă interesează acest lucru. Nu vorbesc despre persoane care pentru mine nu există.', a declarat vedeta, pentru FANATIK.

Acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu ar fi căzut în dizgrația lui Florin Salam, după ce vedeta ar fi încercat să-i strice liniștea în casă, mai precizează sursa citată. Totul s-a întâmplat după cearta, care a avut loc în timpul unei petreceri organizate de Gabi Bădălău, inainte de nunta lui Salam. Petrecerea respectivă a avut loc în luna aprilie a acestui an, iar scandalul s-a mediatizat după ce mai multe tinere au acuzat-o pe iubita lui Bădălău de violență.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton