Întâlnirile de seară cu prietenele. Cu ce ne îmbrăcăm?

 advertising.ringier
.

Întâlnirile fetelor sunt o modalitate plăcută de a petrece timpul liber și o ocazie de a vorbi cu prietenele. Ce purtăm la ieșirile de seară cu cele mai apropiate prietene?

Fustă și cămașă

Probabil că nu există o ținută mai populară și mai feminină decât un set al cărui element va fi fusta. Modelul trebuie adaptat caracterului întâlnirii – dacă plănuim o petrecere la club cu colegele, putem opta pentru clasica rochie scurtă neagră, bluza sau un top cu elemente strălucitoare, o geacă de piele și tocuri înalte. O fustă mai lungă, de exemplu plisată sau denim, poate fi, de asemenea, potrivită pentru o seară la cinema. Pentru partea superioară a corpului merită aleasă o cămașă din bumbac sau mătase, de exemplu brandul Lacoste. Tocurile înalte, mocasinii sau balerinii vor completa ținuta.

Rochii pentru diferite ocazii

O rochie va fi o soluție foarte bună pentru o seară cu prietenii. Pentru întâlniri mai casual, putem alege modele în croiala și culorile preferate. Vara și primăvara, rochiile vaporoase în stil boho sau modelele sport tricotate vor fi perfecte. Când scopul ieșirii este o vizită la teatru sau cina într-un restaurant elegant, atunci merită optat pentru o ținută ceva mai stilată. În acest caz, o opțiune buna este o rochie mai lungă într-o nuanță discretă, fără culori strălucitoare, motive sau decorațiuni extravagante.

Combinezon de damă

O alta variantă pentru o ieșire seara cu colegele este combinezonul. Multe femei iubesc elementul de acest tip al garderobei – sunt extrem de feminine, stilate și, în același timp, oferă un confort deosebit în orice situație. Versiunile cu craci mai scurțe vor fi perfecte pentru serile calde. Modelele cu fustă vor fi și ele o soluție interesantă vara. Combinezonul de damă este opțiunea datorită căreia nu trebuie să vă străduiți asupra stilului – trebuie doar să îl completați cu accesorii și încălțăminte selectate corespunzător.

Pantaloni și jachetă bej

Foarte multe femei aleg pantaloni pentru întâlnirile cu prietenii – garantează confort și sunt varianta potrivită pentru seară, când temperatura nu mai este prea mare. Fasoanele bine adaptate vor sublinia silueta și vor face ca stilul să nu-și piardă șicul. Pentru o simplă întâlnire informală, o petrecere acasă sau o proiecție de film, pantalonii bej vor fi o idee bună – de exemplu, blugii clasici sau pantalonii chino. În partea de sus, este suficient să puneți o bluză-cămașă, un tricou cu mânecă scurtă și o jachetă sau un sacou, de exemplu în culoare pastel sau în carouri la modă în ultimele sezoane. Aproape toate modelele de pantofi se vor potrivi unui astfel de set – sneakerși sport, teniși, balerini, espadrile, dar si creepers, lords, oxford și tocurile înalte. 

Pantaloni mulați și tunică închise la culoare

Dacă întâlnirea de seară cu prietenii nu are caracter oficial, atunci vă puteți permite un stil liber dar decis. Blugii mulați de culoare închisă vor arăta grozav atunci – nimic nu vă împiedică să alegeți modele cu găuri, elemente metalice sau aplicații cusute. Pantalonii strâmți pot fi asortați cu o tunică mai lungă și o jachetă ramones, care va sublinia suplimentar aspectul rock. O astfel de ținută este o soluție bună cu ocazia ieșirilor seara la un concert sau la o petrecere în aer liber.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton