Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație: "Tu vrei să mă prinzi și..."

 Raiciu Adriana
.

Lidia Buble a dispărut de pe rețelele de socializare. Și-a șters toate fotografiile și a lăsat doar o imagine cu doliu. Fanii s-au întrebat imediat ce s-a întâmplat cu artista, însă după două săptămâni a revenit. Totuși, se pare că a existat o schimbare în viața ei, întrucât s-a vopsit într-o culoare mai închisă. Invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre ultima perioadă, dar a răspuns și întrebărilor incomode puse de Dani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După două săptămâni în care a dispărut de pe rețelele de socializare, dar și din atenția publicului, Lidia Buble a revenit total schimbată. S-a vopsit într-o nuanță mai închisă și are un alt vibe acum. Astăzi, vedeta a fost invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde și-a promovat noua piesă, dar a vorbit și despre ultima perioadă din viața ei.

lidia-bublelidia-buble

Totuși, discuția s-a purtat între Dani Oțil și Lidia Buble, întrucât Răzvan Simion a părăsit platoul. Iată ce răspuns i-a dat Lidia Buble prezentatorului de televiziune când a fost întrebată dacă este sau nu într-o relație.

Citește și: Lidia Buble și-a schimbat look-ul! De ce a lipsit 2 săptămâni de pe Instagram:”Am șters tot pentru că…”

Citește și: Cum arată Lidia Buble nemachiată.Artista s-a filmat 100% naturală

Citește și: Cine e Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016 din Ucraina, care s-a refugiat în România.A luat premiul cu o piesă despre război

Citește și: Ucrainean ajuns în România, șocat când a primit nota de plată la un restaurant:„Cum rezistaţi cu preţuri ca în Elveţia?

Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație

Lidia Buble a fost invitată miecuri, 9 martie, la emisiunea prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil. Vedeta și-a promovat ultima piesă, care este una de dragoste, dar a vorbit și despre ultima perioadă din viața ei.

Ei bine, printre altele, vedeta a fost întrebată de Dani Oțil dacă există vreun bărbat în viața ei la momentul actual, ținând cont de faptul că este singură de ceva săptămâni. Cântăreața a încercat să evite răspunsul, însă prezentatorul a insistat asupra acestui subiect.

A mai întrebat-o dacă a primit vreun cadou de 8 martie, iar atunci Lidia a dat un răspuns afirmativ. Chiar a mai precizat faptul că l-a primit cu mult înainte de această zi, fapt care l-a pus și mai tare pe gânduri pe colegul lui Răzvan Simion.

„Cadoul de 8 martie a venit mult mai devreme pentru mine, dar ieri am primit flori, da. De la antrenorul meu de la sală, cum au primit toate femeile de acolo. (…) Tu vrei să mă prinzi și nu ai cum', a fost răspunsul Lidiei Buble la întrebările iscoditoare ale lui Dani Oțil.

Vă prezentăm în continuare dialogul integral dintre Lidia Buble și Dani Oțil:

„Dani: Lidia Buble a venit altfel decât o știam, la Neatza, Vai de capul meu. Nu mai am voie sa glumesc cu fizicul tău, ca se supără oamenii. Dar oamenii nu înțeleg că noi ne permitem, că suntem aproape din familie. E părul tău?

Lidia: Da, am și niște extensii, se apropie de culoarea mea naturală. Îți place?

Dani: Arăți mai normală la cap, mai de încredere, înainte erai prea Star, așa.

Lidia: Am vrut să fac schimbarea asta de acum un an, dar acum a fost momentul. În plus, 2-3 săptămâni nu am postat nimic pe Instagram.

Dani: Și nu ai mai pus tu pozele alea cu toate țoalele alea? Piesa ta e foarte dansabilă.

Lidia: Dar ești emoționat așa!….

Dani: Pot să pun o întrebare tip Măruță? Locuiești la casă sau la bloc?

Lidia: E un penthouse. E și, și.

Dani: Câte persoane sunt la întreținere?

Lidia: Acum că vine și Bubli (n.red.catelul ei) va fi un om în plus.

Dani: Mă roade, mă!… Dacă vezi rufele pe sârmă la tine, sunt doar ciorapii tăi?

Lidia: Da. (…) Cadoul de 8 martie a venit pentru mine mai devreme. Eu duc și gunoiul, fac și curățenie.

Dani: Cine îți plătește întreținerea?

Lidia: Eu o plătesc.

Dani: Capacul de WC e tot timpul jos sau e ridicat?

Lidia: E cum îl las eu', așa a arătat dialogul dintre cei doi, conform playtech.ro.

Răzvan Simion, remarcă la adresa Lidiei Buble, în direct

La un moment dat, și fostul iubit al Lidiei Buble, Răzvan Simion, a intervenit în discuție. Colegul lui Dani Oțil i-a făcut o remarcă artistei atunci când ea a făcut mulțumirile pentru noua piesă, „Draga mea', scrisă de Adda. Acesta a întrebat-o de ce nu îi numește public pe toți cei care s-au implicat în proiectul ei muzical. Prezentatorul TV îi e în continuare maganer vedetei, deși s-au despărțit în urmă cu câțiva ani.

„Lidia: Și ție îți mulțumesc, dacă asta aștepți, îti mulțumesc că te implici ca de fiecare dată.

Răzvan: Suntem și noi emoționați', a fost dialogul dintre Lidia Buble și fostul ei iubit, Răzvan Simion.

De ce a lipsit Lidia Buble de pe Internet

Lidia Buble a decis să își șteargă toate pozele de pe Instagram și să stea departe de Internet. După două săptămâni, vedeta a revenit și a spus care este motivul pentru care a luat această decizie.

„Nu am avut contul spart. Am făcut o cură de detoxifiere de la rețeleled sociale. Am șters tot și pentru că am făcut schimbarea asta de look. Nu mă mai regăeam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare.

Mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Am vrut să dau unfollow la toată lumea. Mă mai mâncau mâinile să mai intru să văd ce s-a mai postat.

Voiam să intru să fac un story și după aceea îmi dădeam seama că nu am voie să fac story. Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez că simt nevoia sa schimb, să fac ceva, a declarat Lidia Buble. 

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton