Irinel Columbeanu a fost externat: "Monica și Irina s-au îngrijorat pentru mine"

 Dumitrache Laura
.

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral. Pe 28 februarie, fostul afacerist a fost operat la Spitalul Elias din București, iar marți a fost externat. Irinel Columbeanu trebuie să urmeze cu strictețe sfaturile medicilor, pentru a evita să treacă printr-o situație asemănătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fostul soț al Monicăi Gabor a fost externet din spital, dar trebuie să țină cont de sfaturile medicilor. Fostul afacerist se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, iar în urmă cu câteva zile a suferit un accident vascular. Omul de afaceri a mai suferit un AVC în urmă cu mai mulți ani.

ColumbeanuColumbeanu

Irinel Columbeanu a ajuns pe mana medicilor de la Spitalul Elias, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Columbeanu a fost operat de urgență și a încercat să se vindece complet. După o săptămână de la operație, fostul milionar a spus că trebuie să respecte pe viață un regim strict.

Citește și: Câți ani avea Monica Gabor când a început relația cu Irinel Columbeanu:„Era elevă'

Citește și: Primele imagini cu Irinel Columbeanu după operația pe cord deschis.Cum se simte fostul milionar

Citește și: Dana Săvuică și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Răzvan Stanciu:„E alături de mine de câțiva ani buni'

Citește și: Alexandra Ungureanu îl atacă pe Mihai Trăistariu:„Sper din toată inima să nu fi făcut o obsesie pe fenomenul Eurovision'

Irinel Columbeanu a fost externat din spital

În urmă cu câteva zile, Irinel Columbeanu a suferit o intervenție chirurgicală. Fostul milionar a fost internat la Spitalul Elias din București, iar marți a fost externat. Cu toate astea, Columbeanu trebuie să urmeze cu strictețe sfaturile medicilor. Fostul milionar a spus că se simte bine și deja plănuiește să continue proiectu cu cartea.

„Mă simt destul de în formă, tocmai plănuiam o continuare a proiectului cu cartea, într-un mod destul de original, care sper să demareze de mâine. Mă simt mult mai bine acum, m-am pus pe picioare destul de repede. Medicul mi-a recomandat să nu mănânc grăsimi, să nu fumez, să am grijă de sănătate așa cum trebuie', a spus Irinel pentru Wowbiz.


„Monica și Irina s-au îngrijorat pentru mine”

În această perioadă dificilă pentru el, Irinel Columbeanu a fost susținut de fiica și fosta soție. Fostul milionar a dezvăluit că a vorbit cu cele două imediat după ce s-a externat din spital. De asemenea, Columbeanu le-a făcut o urare de 8 martie celor mai importante persoane din viața sa.

Am vorbit cu Monica și Irina, le-am trimis cea de-a doua carte prin curier, ar trebui să ajungă fix de 8 martie în Malibu, la amândouă și abia aștept să îmi spună impresia lor. S-au îngrijorat puțin când au aflat ce am pățit, dar mi-au urat sănătate, să am grijă de mine. Le-am urat și eu asemenea și la mulți ani de ziua de 8 martie., a mai spus Columbeanu.

Irinel Columbeanu îi duce dorul fiicei sale, Irina

În această perioadă, Irinel Columbeanu a fost susținut de fiica sa, Irina. Deși adolescenta se află în America, aceasta a fost în legătura permanentă cu tatăl său. Chiar dacă a suferit o intervenție chirurgicală, milionarul a spus că se descurcă singur și speră să treacă peste această perioadă. Irinel Columbeanu îi duce dorul fiicei sale, dar cei doi comunică zilnic cu ajutorul rețelelelor de socializare.

„Îmi este foarte dor de fiica mea. Zilele acestea trebuie să ajungă cartea la ele în America, și abia aștept să aud și părerea lor. M-au susținut foarte mult în această perioadă. Era curioasă ( n.r. Irina) dacă am emoții, mă rog. Un pic am avut că atunci când contempli cum are loc, printr-un vas de sânge al unui picior, nu sună foarte… Obiceiurile alimentare au fost fost vinovate, de-a lungul timpului. În special, grăsimile. Vă dați seama că nu mă mai ating de ele', a spus Irinel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton