Cum a sărbătorit Anamaria Prodan de 8 Martie, în timp ce Laurențiu Reghecampf și iubita sa au petrecut împreună: „Am decis să nu mai avem nicio legătură”

 Martin Lorena
.

Cum a sărbătorit Anamaria Prodan de 8 Martie, în timp ce Laurențiu Reghecampf și iubita sa au petrecut împreună. Anamaria Prodan se află în continuare în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a mărturisit că de mult timp nu a mai purtat o discuție cu fostul său partener de viață. Acesta nici nu a felicitat-o de 1 și 8 Martie. Iată ce interviu a acordat ea, cu privire la relația cu Reghe!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să fie în lumina reflectoarelor din cauza divorțului care a dat peste cap showbizul românesc. Acum, la o lună de la primul termen, sexy-impresara a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fostul său partener de viață. Ea a ținut să sublinieze că nu a mai vorbit de mult cu Reghe, acesta nefelicitând-o nici măcar de 8 Martie. Mai mult decât atât, fiica Ionelei Prodan susține că antrenorul Craiovei refuză să se întâlnească cu fiul lor, Laurențiu Reghecampf Jr.

55bda93d-bd12-490e-94d6-8eaa55e9b124-155bda93d-bd12-490e-94d6-8eaa55e9b124-1

Ea a mai punctat și faptul că în acest moment este dedicată doar afacerilor pe care le are. Iată declarațiile făcute de impresară!

Citește și: Gheorghe Turda, apropiatul Ionelei Prodan, adevărul despre averea regretatei artiste: „Nu avea cum să câștige atâția bani’

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Reghe a spus că trebuia să se despartă de ea, odată cu episodul Alexa:„De ce a mai stat trei ani în petreceri?

Citește și: Cum arată acum fetele adoptate de Elena Cârstea, după 14 ani în America.Sanda și Adriana sunt militari în armata Statelor Unite

Citește și: Gemenele cuplului Valentina Pelinel – Cristi Borcea au împlinit 3 ani:’O imensă fericire’

Cum a sărbătorit Anamaria Prodan de 8 Martie, în timp ce Laurențiu Reghecampf și iubita sa au petrecut împreună

Anamaria Prodan a vorbit recent despre relația pe care o are cu fostul său partener de viață. Ea a subliniat că nu a mai discutat cu acesta de foarte mult timp. Reghe nici nu a felicitat-o de 1 sau 8 Martie, deoarece a sărbătorit alături de iubita însărcinată, la un local din Capitală. Sexy impresara a mai spus și că următorul termen al divorțului este în luna aprilie.

'Divorțul nostru va avea termen peste o lună, vom vedea ce se va mai întâmpla până atunci. 'Eu îmi văd de afacerile mele, el își vede de ale lui. Nu mai vorbim deloc, nu se pune problema să mai comunicăm, nu avem ce să ne spunem. Și nu, nu m-a felicitat nici de 1, nici de 8 Martie, dar nici nu era nevoie', a spus ea pentru FANATIK.

Deși cei doi nu își mai vorbesc, sexy impresara susține că a încercat ca Reghe să aibă o relație deschisă cu fiul său. Anamaria Prodan susține că antrenorul Craiovei refuză vehement acest lucru.

'Mă sună toată lumea să mă întrebe dacă Reghe ne caută sau are legătura cu noi. Cu părere de rău spun că am încercat enorm să îl conving să aibă o relație măcar cu copilul lui, Laurențiu jr, și refuză sistematic! Ajunge o dată sau de două ori pe an 50 sec în față porții și vorbește de după gard cu el', a adăugat ea pentru sursa citată.

Anamaria Prodan, dezamăgită că Reghe nu ține legătura cu fiul lor

Anamaria Prodan a subliniat în nenumărate rânduri că Laurențiu Reghecampf nu a păstrat legătura cu fiul lor. Și de această dată, ea își susține declarațiile, amintind că l-a rugat să îi fie alături lui Bebe atât personal, cât și prin intermediul mass-media.

'La nivel de declarații este foarte bun și, prin ordonanțe, cere program de vizită. Iar asta este chiar hilar pentru că eu l-am rugat personal, dar și prin intermediul mass-media, să vină să-l ia și să-l țină în brațe! Am fost refuzată și ignorată', a continuat ea pentru sursa menționată.

Ea a mai recunoscut că în momentul în care a făcut ședință de familie cu fiicele sale și cu Bebeto, s-a stabilit că nu vor mai lua legătura cu Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, ea susține că îi permite fostului ei partener de viață să își vadă oricând băiatul.

Când am făcut ședință de familie, eu și copiii am decis să nu mai avem nicio legătură cu dl. Laurențiu Reghecampf. Dacă va avea voie de la împărăție' sau dacă își va dori, vreodată, să vorbească cu vreunul dintre copiii noștri, va avea ușa deschisă mereu. Știe unde locuim, știe cum să ne găsească, așa că va putea să o facă, iar eu nu i-o voi interzice, mai ales că este tatăl lui Bebe', a mai spus ea.

„Ne este prea rușine să vedem cum a ajuns'

Anamaria Prodan încă este uimită de schimbarea de comportament pe care a avut-o în ultima perioadă. Aceasta susține că se simte rușinată de modul în care este privit antrenorul Craiovei.

'Nu vom insista să ținem legătura, pentru noi este un capitol închis definitiv. Ne este prea rușine să vedem cum a ajuns, cum vorbește toată țara despre el, cum  trage cu disperare să păstreze lucrurile furate de acasă, să le vândă, să le înstrăineze, să le pună pe alte nume doar să nu cumva să le dea familiei sau, mai ales, copiilor', a adăugat ea.

Anamaria Prodan: „Îi este teamă de amantă!'

Chiar și acum, Anamaria Prodan a ținut să vorbească despre actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc. Aceasta a adus atacuri grave la adresa fostului ei partener de viață, însă susține că îi respectă alegerea.

'Îi este foarte teamă de amantă, îmi spun asta prietenii care se distrează că nu are voie nici să își sune copilul. Dar este alegerea lui. Așa a ales o viață. M-am chinuit ani la rândul să-l ridic și nu a rezistat alături de mine și de familia mea să fie sus!', a continuat ea.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan rămâne cu sufletul alături de Dumnezeu și este de părere că El are un plan pentru fiecare persoană.

Sufletele mici rămân mici mereu și Dumnezeu îi trimite unde le este locul. Oamenii răi și dușmănoși cu copiii lor, care fură de la copii lor, nu vor avea succes pe termen lung. Eu cred prea tare în Dumnezeu și știu și am înțeles că l-a luat de lângă noi ca să ne fie bine și să ne aducă ceva ce merităm în viață, adică devotament, demnitate și liniște', a subliniat aceasta.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton