Lidia Buble, despre mutarea în București și despărțirea de familie: „Încă din primele zile...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Lidia Buble este cunoscută acum în toată țara, însă pentru a ajunge unde este astăzi a fost nevoită să facă un mare sacrificiu. Cântăreața s-a despărțit de familia ei, din Deva, și s-a mutat în București, în urmă cu câțiva ani, pentru a pune bazele carierei sale. Despre cât de greu i-a fost să stea departe de cei dragi și despre cum o încurajau părinții ei la telefon ne-a povestit chiar vedeta în revista VIVA! de decembrie. Iată confesiunea de suflet a artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a însemnat pentru tine mutarea în București și despărțirea de familie? Cum a fost să te trezești singură într-un oraș mare și, probabil, nu prea prietenos?

Mutarea în București nu pot spune că a fost atât de grea pe cât au fost acomodarea și ideea că îmi voi vedea familia rar. Avantajul meu a fost că joburile de aici, cele dinainte să urmez cariera artistică, m-au ținut, oarecum, departe de gândurile și dorul de casă. Îmi era dor de toți, obișnuită fiind cu atmosfera zilnică de a lua masa cu familia și de a purta conversații interminabile. Însă, cum orice pui își ia, la un moment dat, zborul, a trebuit să mă întăresc și să îmi spun că toate se întâmplă înspre binele meu, cu prețul dorului de casă. Am fost ambițioasă și am urmat sfaturile pe care părinții mi le-au dat când am ales să plec la București, dar am și fost motivată de ei să îmi urmez calea, așa cum, poate, mi-a fost scris. Să știți că, zilnic, la telefon, mami și tati mă încurajau și îmi dădeau forță că sunt, de acum, o femeie puternică, ce va deveni independentă și gata să cucerească lumea. Și, iată, eu zic că am reușit! (zâmbește)

lidia-buble-mutare-bucuresti-1lidia-buble-mutare-bucuresti-1

Citește și: Lidia Buble și sora ei, Estera, despre cel mai greu moment de la Asia Express:„Ne certaserăm foarte tare' / EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri sincere despre debutul în muzică, de la 18 ani:”Îmi era foarte frică de reacția părinților mei”/ EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, detalii despre starea de sănătate a pilotului:„Era măcelărit…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu a pierdut prima bătălie în procesul de partaj cu Gabi Bădălău.Detalii despre divorțul lor

Lidia Buble, mărturisiri emoționante despre mutarea în București și despărțirea de familie

Erai la început de carieră, se petreceau multe schimbări în viața ta… Cine te-a ajutat atunci, care au fost primii prieteni pe care ți i-ai făcut?

Cum am afirmat de multe ori, cred că m-am născut norocoasă, iar Dumnezeu nu m-a lăsat niciodată singură. Așa că, încă din primele zile, mi-am făcut prieteni, asta și datorită jobului pe care-l aveam atunci. Mai aveam o prietenă bună cu care puteam ieși și puteam cunoaște oameni. Știți că sunt o persoană sociabilă, populară și îmi fac repede prieteni. (râde)

Cum arată o zi din viața Lidiei Buble, în contextul actual? Dat fiind că nu ne mai permitem aceleași libertăți de până acum, cum îți petreci timpul liber? Ți-ai descoperit pasiuni noi acum, în pandemie?

Am reușit să mă conectez mai mult cu partea muzicală, am avut mult mai mult timp pentru a înregistra piese, cât pentru un album, timp mai mult pentru a merge acasă, la Deva, la familie, dar și pentru a călători. Consider că toată această perioadă a fost de echilibrare și progres.

Lidia Buble, despre vizitele în Madrid

Am văzut, în ultima perioadă, că mergi des la Madrid. Care este motivul?

După cum bine știți, în ultimii ani, m-am axat foarte mult pe stilul vestimentar pe care-l abordez. Drept urmare, cercetând piața, alături de stilista mea, Anda Crăpătureanu, am concluzionat faptul că trebuie să ne facem un update direct de la sursă. Unul dintre locurile alese a fost și este Madridul, unde pot îmbina utilul cu plăcutul. Pot să vizitez locuri noi și să fac shopping de calitate. Așa că, pentru mine, ca artist, acesta este un motiv ce primează în conduita mea vestimentară. Plus că nimic nu se compară cu un ceai bun, băut la o terasă, alături de o prietenă bună.

Chiar, te-ai gândit vreodată la posibilitatea de a te muta din țară?

Nu pot spune că m-aș muta, pentru că nu pot sta la o distanță foarte mare de familie și cei dragi. Doar de călătorit pot spune că aș călători toată viața, dar nu și de mutat. Poate dacă ar fi vorba despre vreun contract internațional, unde să îmi pot aduce și familia. Însă dragostea pentru ai mei mă face să nu părăsesc țara mea frumoasă.

Ce își dorește Lidia Buble de la Moș Crăciun

Anul acesta a fost un an al schimbărilor de bun augur pentru tine, deci asta înseamnă că ai fost un… copil cuminte. Ce ai vrea să-ți aducă Moș Crăciun?

Tot ce îmi doresc este să fiu acasă, la Deva, alături de familie, cu părinții, frații și nepoții numeroși. Vreau gălăgia aceea superbă din casa noastră și jocurile interminabile cu cei mici. Aceasta este scrisoarea mea către Moș Crăciun! (zâmbește)

Sursă foto: Facebook, Alex Gâlmeanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton