Cum să îți faci unghiile de Revelion. Idei de modele

 Lupescu Anca
.

Cum îți faci unghiile de Revelion? Ca în fiecare an, saloanele sunt pline ochi și dacă nu ai apucat să îți faci o programare pentru unghii din timp, atunci cu siguranță vei rămâne să îți faci unghiile de Revelion acasă. Totuși, să îți faci unghiile acasă nu e deloc complicat sau greu. Mai mult, poți încerca diferite modele și dacă nu îți place, poți șterge oricând și o poți lua de la capăt.

Cum să îți faci unghiile de Revelion 

Există o mulțime de culori de lac de unghii de sărbători la modă pe piață: roșu intens, verde, alb, argintiu și albastru. Totodată, există și stickere pe care le poți lipi pe unghii sau diferite nuanțe și instrumente pentru a desena și a face picturi și modele pe unghii. 

Pentru a îți da câteva idei, am compilat 5 modele de unghii pe care să le poți de Revelion, în funcție de ceea ce îți place: o manichiură clasică, monocromă sau una distractivă cu modele. 

Cum să îți faci unghiile acasă 

Curăță-ți unghiile cu acetonă. Chiar dacă nu ai ojă pe unghii, vei dori să treci un tampon de vată cu dizolvant pe fiecare unghie pentru a scăpa de orice ulei sau murdărie care ar putea deforma oja. Nu uita să te speli pe mâini cu apă și săpun după aceea.

Taie, scurtează și pilește. Taie unghiile mai întâi, dacă este necesar. Apoi pilește-te ușor, mișcându-te într-o singură direcție pentru a obține vârfuri pătrate, rotunde sau undeva la mijloc. 

Ce pantofi să asortezi la ținutele de toamnă

În cele din urmă, pilește ușor partea superioară și laterală a unghiilor cu un buffer care dă strălucire și face ca unghiile să arate mai tinere și sănătoase.

Împingeți-ți cuticulele înapoi.

Pregătește cuticulele cu un produs de îndepărtare a cuticulelor – asigură-te că nu este un ulei sau un balsam – pentru a ajuta la dizolvarea pielii moarte și la înmuierea zonei. Contrar credinței populare, uleiurile pentru cuticule și îndepărtătoarele de cuticule nu sunt unul și același lucru și nici nu pot fi folosite interschimbabil. 

Citește și: Măști de față pe care le poți face acasă. Cum să scapi de coșuri și puncte negre

Uleiurile ajută la hidratare, în timp ce îndepărtătoarele acționează ca un tratament exfoliant pentru patul unghiilor. Apoi împinge ușor cu un bețișor pentru cuticule. Cuticulele îți protejează unghiile de bacterii și le mențin moi, așa că evită să le tai.

Exfoliază-ți mâinile. Exfoliază mâinile, încheieturile și antebrațele cu un scrub care elimină celulele moarte ale pielii și reface hidratarea Spală-te pe mâini după aceea și usucă-le bine.

Citește și: Mască peel-off cu cărbune activ împotriva punctelor negre

Modele de unghii pentru Revelion

Pastel și argintiu

Pastel și argintiu – Pentru acest model ai nevoie de o culoare pastel și un argintiu cu sclipici. Dacă nu îți place sclipiciul, poți înlocui cu o folie de transfer argintie care să arate ca o oglindă. Cât despre ojă, poți alege orice culoare pastel, galben, verde, albastru sau roz. Dă-ți toate unghiile cu culoarea pastel și așteaptă să se usuce. Mai dă un strat pe unghiile care vrei să rămână colorate, iar pe celelalte așează un strat consistent de argintiu cu sclipici.

Îngrijirea tenului după 30 de ani. Ce schimbări trebuie să faci

Așteaptă să se usuce oja și aplică un lac transparent deasupra. Masează-ți cuticulele cu un ulei special și gata.

Culoare puternică cu un mic detaliu

Optează pentru o culoare puternică, precum acest vișiniu. Poți apela și la alte nuanțe de roșu la fel de puternice. Pentru a face un mic detaliu care să scoată din anonimat manichiura. Adaugă pe inelar la baza unghiei câteva strasuri. Le poți așeza în formă de fulg de nea sau în orice altă formă dorești. Folosește ștrasuri de orice culoare dorești.

Albastru intens

Optează pentru combinația de succes albastru intens și argintiu. Dă-ți cu două straturi de ojă albastră, lasă să se usuce bine, apoi cu o ojă argintie mată fără sclipici, adaugă câteva detalii, astfel încât să faci din această manichiură una unică. Te poți juca și cu o folie de transfer argintie, mai ales că nu e deloc scumpă.

Roșu și argintiu sau auriu

Roșul este un clasic de sărbători. Crăciun sau Revelion, manichiura cu ojă roșie nu va da greș niciodată, mai ales dacă îi adaugi câteva nuanțe de argintiu sau auriu. Fă-ți toate unghiile cu ojă roșie și lasă să se usuce bine de tot. Poți face inelarul cu strasuri, iar pentru asta trebuie să adaugi un lac de unghii transparent apoi să adaugi cu o pensetă ștrasurile sau poți da cu ojă aurie sau argintie unghia de la inelar. Opțiunile sunt nenumărate, așa că alege ce îți place mai mult.

French clasic

Dacă nu ești adepta manichiurilor diferite pentru ocazii speciale și rămâi tot timpul la același model și aceeași nuanță, unghiile french clasic probabil că sunt preferatele tale.

Epilare inghinala acasă – cele mai bune metode

De asemenea, dacă nu îți plac manichiurile prea puternice și ești conservatoare sau pur și simplu ți se par mai frumoase și elegante unghiile simple, alege un french. Pur și simplu ia o nuanță nude și dă-te cu ea pe unghii în două straturi. Lasă să se usuce și cu ajutorul unei pensule fă o linie albă la finalul fiecărei unghii. Poți adăuga strasuri sau mici modele.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton