Câte kilograme are Raluca Bădulescu. Ce dietă ține

 Dumitrache Laura
.

Raluca Bădulescu arată extrem de bine, mai ales după ce a apelat la operația de micșorare a stomacului. Jurata emisiunii Bravo, ai stil! a a vut în trecut probleme cu greutatea, motiv pentru care a ales să facă această intervenție chirurgicală. Vedeta se simte minunat acum și este foarte fericită că silueta sa este exact așa cum și-a dorit. Câte kilograme are Raluca Bădulescu și ce alimente consumă?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Blondina și-a dorit mereu să aibă o siluetă de invidiat, iar acum se poate mândri cu ea. Jurata de la Kanal D își face apariția în diverse ținute, rochii sau pantaloni mulați, iar fanii au observat că aceasta a slăbit foarte mult în ultima perioadă.

Raluca BadulescuRaluca Badulescu

Vedeta Tv cântărea în trecut peste 100 de kilograme și nu era mulțumită de cum arată, motiv pentru care a luat o decizie radicală. Raluca Bădulescu a suferit o operație de micsorare a stomacului, după care a slăbit, iar s-a îngrășat, oscilând în greutate. Ei bine, acum a reușit să surprindă cu felul în care arată.

Citește și: Raluca Bădulescu, prima declarație după ce a fost prinsă că a condus sub influența substanțelor interzise:”Este vorba de medicamente pentru…”

Citește și: Raluca Bădulescu, scandal de proporții la Bravo, ai stil! A părăsit platoul:”Recalcitranta ești”

Citește și: Ce spune Feli Donose despre Vocea României', emisiune care a făcut-o celebră:„Voiam să plec acasă'

Citește și: Anda Adam, prima apariție la TV cu logodnicul ei.Evelin, fiica vedetei, îi spune „tati' lui Eudor Yosif Mohaci

Raluca Bădulescu: „Am în jur de 50 de kilograme”

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani se mândrește cu silueta sa. În trecut cântărea peste 100 de kilograme, dar acum are doar 50 de kilograme. În ultimul interviu, Raluca a mărturisit cum reușește să aibă un corp de invidiat. De asemenea, blondina a declarat că nu este adepta sportului și a recunoscut că a făcut o operație de gastric sleeve în urmă cu câțiva ani.

„Acum am în jur de 50, 52 de kilograme. În trecut am avut și 54 de kilograme, dar greutatea a mai oscilat în timp și am ajuns și la 60 și de kilograme. Când am ajuns la 70 s-a produs declicul și am apelat la dietă, ținând cont că am operație de gastric sleeve deja făcută de câțiva ani. Dar îmi este mult mai ușor să mă țin de această dietă, pentru că se obișnuiește corpul foarte ușor cu un tip de regim pe care îl pot ține un timp îndelungat’, a spus Raluca pentru Libertatea.ro.

Ce dietă ține Raluca Bădulescu

În urmă cu câțiva ani, Raluca Bădulescu a suferit o operație de micșorare a stomacului, iar de atunci viața acesteia s-a schimbat radical. De atunci are grijă la alimentație, dar nu face sport absolut deloc. Deși multă lume este de părere că a slăbit prea mult, Raluca este mândră de trupul ei.

„Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că nu sunt pasionată de sport, nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare.Am avut o perioadă în care a scăpat de sub control, dar am reușit să revin la formă de astăzi prin dietă. Nu o dietă anume, mănânc foarte puțin și des. Acesta este secretul.’,  a mai spus vedeta tv.

Cum arată o zi obișnuită pentru Raluca?

Raluca Bădulescu le recomandă persoanelor care se luptă cu kilogramele în plus să apeleze la această intervenție chirurgicală. Vedeta susține că se simte foarte bine și este sănătoasă.

„Da, de-a lungul timpului am trecut prin schimbări spectaculoase de look, lucru de care sunt mândră și fericită, pentru că sunt sănătoasă. Sănătatea este cea mai mare realizare și recomand tuturor celor care au probleme cu greutatea să apeleze la această operație.Recomand gastric sleeve pentru sănătate și sunt mândră de faptul că am reușit să fac această schimbare, cu ajutorul medicilor, familiei, tuturor celor care sunt alături de mine zi de zi. Este un proces greu, deși operația este una ușoară”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton