Lidia Buble a șocat cu ținuta sexy de la Elle Style Awards! Dana Budeanu a comentat-o imediat: ”Ești minionă. Ai fost...”

 Stamen Diana
.

Ținuta pe care Lidia Buble a purtat-o la Elle Style Awards 2019 a stârnit numeroase controverse. Artista a îndrăznit mai mult decât de obicei, iar rezultatul a fost unul pe placul criticului de modă. Dana Budeanu a dat verdictul și fără perdea a vorbit despre ținuta purtată de Lidia Buble.

Ținutele purtate de Lidia Buble au intrat de mai multe ori în vizorul Danei Budeanu, însă de foarte multe ori acestea nu au fost pe placul criticului vestimentar.

La Elle Style Awards dress code-ul a fost Punk, iar imaginația invitaților a fost pusă la încercare. Dana Budeanu a fost impresionată de ținuta pe care Lidia Buble a purtat-o și a lăudat-o pentru alegerea făcută.

Lidia Buble a fost numărul unu. Este foarte greu să-ți cumperi o geacă de piele supradimensionată în momentul în care ești minionă. Ea este OK pentru că este suficient de scurtă, chiar dacă e foarte lată în umeri. Faptul că ai purtat-o fără nimic pe dedesubt e maxim. Foarte bine a fost Lidia Buble.

Dana Budeanu
https://www.youtube.com/watch?v=1CVt885GBkE&t=1075s

Citește și: Lidia Buble, fără sutien la Elle Style Awards. Răzvan Simion nici nu a văzut cum a plecat de acasă: 'Îmi e rușine'

Lidia Buble, fără sutien la Elle Style Awards

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și credincioasă, însă cariera sa în muzică a determinat-o să adopte ținute care sigur nu sunt pe placul părinților ei. Iubita lui Răzvan Simion a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când și-a făcut apariția la Elle Style Awards.

Sunt foarte îndrăzneață din punct de vedere stilistic. Mă emoționez foarte tare. Îmi e rușine. Să nu încerci să atragi prea mult atenția în zona asta, pentru că mă emoționez. La control, la intrare, mi-au zis și geaca… le-am spus că nu am nimic pe dedesubt.

Lidia Buble

FOTO: Dumitru Angelescu, Vlad Chirea, Facebook

Lidia-Buble-5-1Lidia-Buble-5-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton