Petre Geambașu are probleme grave de sănătate. Artistul a ajuns în stare critică la spital. Ce se întâmplă acum cu el

 Lixandru Livia
.

Petre Geambașu, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, a ajuns de urgență la spital, din cauza problemelor pe care le are cu inima. Acesta a fost internat de urgență și se află sub atenta supraveghere a medicilor.

12-13-vedete-geambasu12-13-vedete-geambasu

Potrivit informațiilor obținute de spynews.ro, se pare că Petre Geambașu este internat la spital, sub atenta supraveghere a medicilor. 

Petre Geambașu s-ar fi confruntat, spun surse de încredere din anturajul artistului, cu o criză de discopatie.

Artistul a urmat un tratament pentru problema sa, dar se pare că nu a ținut cont de faptul că mai are și alte complicații ale stării de sănătate, anunță sursa citată.

Petre Geambașu, în scandal cu fiul său, Călin

De câțiva ani, între Petre Geambașu și fiul lui, Călin, lucrurile nu sunt deloc bune. Se pare că supărările i-au afectat starea de sănătate artistului, iar acum este internat în spital.

În luna septembrie, Călin Geambaşu și-a vărsat năduful pe Facebook și de data aceasta, supărarea i se trage de faptul că Petre Geambașu ar fi un bunic iubitor doar în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare, dar în realitate nu-i pasă de nepoțelul său.

„Nici renumitul maestru Petre Geambașu, un bunic model Narcisist, nu i-a adus prea-iubitului nepoțel vreo radieră sau vreun pix, cu toate că pe pagina lui de Facebook ne transmite mari felicitări și lacrimi virtuale, pentru a impresiona oamenii buni la inimă, abuzând de deruta deliberată. Păi, ce facem, „maestre', te-a lovit Alzheimer-ul?

Nu mai știi unde e şcoala nepotului sau e prea departe că locuiești doar la o stradă distanță de noi?! Mielule Parșiv… Cred că dacă își vede nepotul nici nu și-l mai recunoaște; luna asta se împlinesc 2 ANI de când nici măcar la telefon nu l-a sunat pe copil‘, a scris Călin Geambașu pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton