Trenduri inspirate de vedetele pe care pur și simplu le adorăm

 bogdan.galca
.

Le admirăm în reviste și pe Instagram, participăm la concertele lor și visăm să avem parte de stilul lor de viață. Uneori, le imităm opțiunile vestimentare, alteori dorim să îmbrățișăm noua dietă lansată de Gwyneth Paltrow. Cert este că ne lăsăm inspirate de frumoasele Hollywood-ului.

Bineînțeles, important nu este să copiem pe altcineva, ci să trecem informațiile prin filtrul personal. Relevant pentru noi este să ne cunoaștem mai bine și să știm ce ni se potrivește. Acest aspect include nu doar partea estetică, alegerile vestimentare și produsele de beauty din rutina zilnică pe care le purtăm în poșetă, ci și cărțile pe care le citim ori pasiunile pe care le dezvoltăm. În acest mod, media și stereotipurile sociale nu ne vor afecta și vom putea prelua doar lucrurile bune, pe care să le reproducem în acord cu felul nostru de a fi.

În articolul de mai jos îți prezentăm câteva trenduri cool pe care le-am preluat de la vedetele internaționale:

Madonna, regina supremă

Cea mai iubită cântăreață pop, Madonna a fost printre primele celebrități care a ales să poarte o brățară roșie la încheietura mâinii stângi. Britney Spears, Nicole Richie sau Charlize Theron au îmbrățișat cu drag ideea, fiind fotografiate des de paparazzi purtând o astfel de brățară. Simbolistica sa este veche, fiind împrumutată de la adepții Cabalei. Persoana care o poartă este ferită de energiile negative care pot să fie preluate din mediu sau de la alți oameni. În plus, bratarile reprezintă un cadou ideal pentru un cuplu, așa că poate le pui pe lista pentru următoarea sărbătoare romantică. 

Legendele spun că brățară roșie aduce bunăstare. Dacă ne punem o dorință prima dată când o purtăm, se spune că aceasta se va îndeplini negreșit. Poate de aceea povestea șnurului roșu a captat atenția tuturor. Este un accesoriu simplu și de efect, potrivit pentru toate vârstele. Ușor de asortat, trendul brățării roșii încântă pe toată lumea. Totodată, ea poate fi purtată în pereche, așa că poate fi cadoul perfect pentru iubitul sau soțul tău.

Kim Kardashian rules

Contestată sau iubită, Kim Kardashian face „legea‟ când vine vorba de a lansa trenduri pe bandă rulantă. Aceasta s-a afișat des în public purtând chiar și pantaloni de ciclism. Celebritățile din online nu au așteptat mult până să preia ideea, combinându-i apoi în diferite outfituri. Pantalonii pentru ciclism avantajează silueta zveltă și picioarele tonifiate. Pot să fie asortați atât cu un sacou și o pereche de botine, cât și cu un top haios într-o culoare neon sau un hanorac trăznit. Totul ține de imaginația fiecăreia!

Nicole Kidman sau Beyonce și postul intermitent

Posibil cea mai populară metodă de slăbit în 2019, postul intermitent este practicat de multe vedete cunoscute. Jennifer Lopez, Queen B sau Nicole Kidman sunt câteva dintre vedetele care practică această metodă de alimentație sănătoasă.

Postul intermitent este practicat de sute de ani chiar și aduce multe beneficii organismului. Nu doar că ne scapă de grăsimea acumulată în exces, dar are efect antiaging și oferă o stare mentală pozitivă. Practicat cu regularitate, acest regim scade nivelul de stres și oboseală, dar în același timp ne învață autocontrolul. 

Există două tipuri de post intermitent. Primul presupune să mâncăm o dată la opt ore, iar în următoarele 16 să nu consumăm nimic. Cel de-al doilea tip cere să nu mâncăm nimic timp de 24 de ore, o dată sau de două ori pe săptămână. Pregătite?

Multe sunt tendințele pe care astăzi le utilizăm în cotidian. Celebritățile vor găsi mereu surse de inspirație sau item-uri perfecte pentru a ne influența și pe noi, oamenii din spatele filmelor de pe Netflix sau al ultimului videoclip a lui Taylor Swift. Ceea ce contează este să le alegem potrivit și să le personalizăm în funcție de natura noastră. 

Sursă foto: Pexels

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Gravează povestea ta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton