Legătura neștiută dintre Liviu Guță și Flick: „Nu se poate așa ceva. Am descoperit că...”

 Oana Pantazi
.

Legătura neștiută dintre Liviu Guță și Flick. Dat fiind că fac parte din domenii diferite, puțini s-ar fi gândit că există o legătură între Liviu Guță și Flick Domnul Rimă, dar recent artistul și maestrul rimelor au constatat că sunt vecini. Absolut întâmplător, viața i-a adus împreună și i-a pus chiar într-o circumstanță extrem de amuzantă. Iată cum s-au filmat cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Legătura neștiută dintre Liviu Guță și Flick. Că lumea este extrem de mică o dovedesc Liviu Guță și Flick, care, de ceva vreme sunt vecini. Cei doi nu doar că locuiesc în același complex rezidențial, ci sunt mai aproape unul de altul decât și-ar fi putut închipui… Respectiv la o lungime de braț. Recent, cei doi și-au dus relația la un alt nivel, interacționând într-un mod pe cât de inedit, pe atât de amuzant.

Liviu-Guta-si-Flick-sunt-vecini.2jpgLiviu-Guta-si-Flick-sunt-vecini.2jpg

Legătura neștiută dintre Liviu Guță și Flick

Liviu Guță și Flick Domnul Rimă se înțeleg perfect, după câte au putut constata fanii lor din mediul online recent. Ambii locuiesc într-un cochet complex rezidențial din zona de nord a Bucureștiului, iar întâmplarea a făcut să stea foarte aproape unul de altul. Drept urmare, cei doi se pot întâlni oricând, terasele apartamentelor lor, unde obișnuiesc să se relaxeze fiind, practic lipite.

Și dacă tot au descoperit că îi desparte doar un paravan, Liviu Guță și Flick au ajuns să se comporte ca doi buni vecini. Drept urmare, cei doi au fost protagoniștii unui moment inedit, filmat chiar de către Domnul Rimă. Cum Flick primise pălincă de Bihor de la socrul lui, s-a gândit să-i ofere, peste balcon, o sticlă și vecinului său, Liviu Guță. Evident, și-a început discursul cu o mică rimă.

Citește și: Denisa Filcea a postat o imagine cu fiica ei și a stârnit un val de reacții. Ce a pățit:„Nu credeam că va veni și ziua în care…’

Citește și: Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița într-un loc special:„Ne-am dus comoara în fața lui Dumnezeu’. Imagini de la eveniment

Citește și: Liviu Guță, alături de fosta soție de ziua lui. Când divorțează de Roxana: „Vin de la notar”

Citește și: Motivul real pentru care Liviu Guță s-a despărțit de prima lui soție, după 13 ani de căsnicie

'La apusul ăsta de soare vreau să fac o faptă mare, mă duc să duc la vecinul o sticlă de pălincă de Bihor de la tata socru. Am descoperit că am mai multe și am zis să împart una și cu vecinul, că așa e frumos', a zis Flick în filmare.

Surprins în mod plăcut, Liviu Guță a primit licoarea cu multe grade.

'Vecineee! Băi, ce vecin am, băi! Nu se poate așa ceva! Asta e de la tata socru. Mulțumesc frumos, vecine!', a răspuns, încântat și, în egală măsură, amuzat, artistul.

Flick și Denisa au sărbătorit doi ani de căsnicie

Flick și Denisa Filcea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au sărbătorit, la final de august, de când și-au unit destinele și, așa cum și-au obișnuit fanii, au marcat această zi prin câteva declarații emoționante. Pe rețelele de socializare, Denisa și Flick, care sunt și fericiții părinți ai unei fetițe superbe, au postat câteva imagini împreună, pentru a marca doi ani de la momentul în care s-au căsătorit. Mai mult, Domnul Rimă i-a dedicat soției sale câteva versuri în care îi mulțumește că i-a fost alături în tot acest timp.

„Mulțumesc, iubita mea/Fiindcă mi-ai răspuns cu „DA’/De doi ani mergem pe-un drum/Unde suntem trei acum/Din august pentru totdeauna Te iubesc!’, a scris fostul om de radio pe InstaStory.

Aceasta a fost a doua aniversare a căsniciei lor, dar prima petrecută în trei, după ce Flick și Denisa au devenit părinți în luna iunie.

Visul devine realitate fiindcă de azi încolo este o inimă în plus ce bate lâng-ale noastre, în poveste. Cuvintele nu pot transpune emoția și bucuria de-a ține în brațe o minune. Bine-ai venit, Eva Maria’, este mesajul scris de Flick în mediul online, la scurt timp după ce a devenit tată pentru prima oară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton