Cine este iubita lui Emilian de la "Te cunosc de undeva": "Am cucerit-o cu flori, cu gesturi frumoase"

 Dumitrache Laura
.

Cine este iubita lui Emilian de la Te cunosc de undeva. Emilian participă în sezonul 18 Te cunosc de undeva alături WRS, reprezentantul României. 2022. Concurentul a mai participat în trecut și la un alt show de la Antena 1. Recent, artistul a dezvăluit că are o relație de un an și s-a afișat împreună cu ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emilian și WRS fac echipă în sezonul 18 al emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Emilian se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi, dar a preferat să fie discret cu viața sa amoroasă. Recent a dezvăluit că are o iubită de mai bine de un an.

emilian si iubita saemilian si iubita sa

Artistul trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa și se bucură de un succes imens pe plan profesional. În ceea ce privește viața amoroasă, Emilian trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu iubita lui, cu care s-a afișat la un eveniment monden.

Citește și: Cine este Emilian.Tot ce nu știi despre artistul care compune hit după hit

Citește și:Povestea bărbatului care s-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani.Cât a durat cea mai scurtă căsnicie

Citește și:Tania Popa a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. A părăsit competiția cu ochii în lacrimi:„Mă oftic de mor când…'

Citește și: Drama cântărețului Iulian Popovici. Își caută frații gemeni, iar la 35 de ani și-a revăzut sora pierdută:”Nu a fost o viață ușoară”

Cine este iubita lui Emilian de la Te cunosc de undeva

Emilian de la Te cunosc de undeva este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Artistul trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui, atât pe plan profesional, cât și personal. Cântărețul nu e singur, ci are o iubită de un an, iar recent s-a afișat cu ea la un eveniment monden. Deși a fost extrem de discret si nu a dezvăluit numele acesteia, Emilian a povestit cum a cunoscut-o pe iubita lui.

Cântărețul a reușit să o cucerească pe partenera sa cu gesturi romantice. De asemenea, tot el a fost cel care a făcut primul pas în relație. 'E de un an deja treabă. Am cucerit-o cu flori, cu gesturi frumoase', a povestit Emilian, pentru Spynews.ro

Cum s-au cunoscut Emilian și iubita sa

Emilian este discret cu viața sa amoroasă, dar s-a afișat cu iubita lui zilele trecute la un eveniment monden. Artistul nu a dezvăluit numele partenerei sale, dar a povestit cum s-au cunoscut.

Potrivit acestuia, cei doi s-au cunoscut pe Instagram, în urmă cu trei ani, dar artistul a revenit cu un mesaj către aceasta. 'Cred că ne-am cunoscut pe Instagram, i-am scris eu, îi scrisem acum trei ani, nu îi mai scrisem ulterior nu știu de ce, iar după i-am scris iar și aia a fost', a mai spus Emilian.

Emilian nu locuiește împreună cu iubita sa

Deși sunt împreună de un an, Emilian și iubita sa nu s-au mutat împreună. Cei doi locuiesc separat, iar artistul susține că momentan, relația lor merge bine și sunt fericiți amândoi. În ceea ce privesc planurile de viitor, concurentul de la Te cunosc de undeva a mărturisit că nu este pregătit să se căsătorească și mai ales să facă copii.

'Nu, nu, să nu exagerăm (n.r. dacă au planuri de nuntă și copii). Nu locuim împreună, locuim separat, dar lucrurile merg foarte bine', a mai declarat artistul.

Sursa foto: Facebook/Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton