Lavinia Pîrva, la plimbare cu micuțul Alexandru. Soția lui Ștefan Bănică a scăpat de kilogramele în plus

 Stamen Diana
.

Lavinia Pîrva este cea mai fericită femeie din lume de când a devenit mamă. Cântăreața l-a scos la plimbare pe micuțul Alexandru și se bucură din plin de vremea frumoasă de afară. Lavinia Pîrva a reușit să scape și de kilogramele în plus pe care le-a acumulat în cele nouă luni de sarcină.

În urmă cu o lună și jumătate, Lavinia Pîrva devenea mămică pentru prima dată. Emoțiile au fost foarte mari și așteptarea lungă. Soția lui Ștefan Bănică și-a revenit rapid după ce a născut și acum se bucură din plin de viața de mămică.

Lavinia Pîrva a ieșit în parc cu micuțul Alexandru, iar proaspăta mămică a atras atenția și cu vestimentația sa. La o lună și jumătate după ce a născut, cântăreața a îmbrăcat o pereche de colanți, ceea ce înseamnă că a reușit să dea jos o parte din kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Mai mult, Lavinia Pîrva a dat dovadă că are multă încredere în ea și se simte foarte bine în pielea ei.

'Dimineața pe răcoare,cu copiii la plimbare', a scris Lavinia Pîrva pe una dintre rețelele de socializare. Având în vedere că temperaturile sunt foarte ridicate în această perioadă, proaspăta mămică preferă să-l scoată dimineața la plimbare pe Alexandru.

Lavinia Pîrva a scăpat deja de o parte din kilogramele acumulate în sarcină

Spre deosebire de alte colege de breaslă, cum ar fi Andreea Bălan, care a luat foarte puține kilograme în sarcină, Lavinia, cel puțin în ultimul trimestru, s-a schimbat mult, cu doar câteva zile înainte de a naște artista fiind greu de recunoscut, cel mai probabil nu atât din cauza numărului de kilograme, cât din cauza retenției de apă din organism. Iată însă că, la doar o lună de când a devenit mamă, Lavinia Pîrva și-a revenit, iar kilogramele acumulate în sarcină au început să se topească.

Mai mult, proaspăta mămică își vede în paralel și de proiectele profesionale, recent ea anunțându-și fanii că a lansat un nou single.

FOTO: Instagram

Lavinia PîrvaLavinia Pîrva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton