La ce operație estetică a apelat Monica Tatoiu pentru a părea cu 10 ani mai tânără

 Oana Pantazi
.

Cunoscută pentru sinceritatea ei și pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, indiferent de consecințe, recent Monica Tatoiu a recunoscut că nu e nici ea străină de bisturiul chirurgului estetician. Iată la ce operație estetică a apelat Monica Tatoiu!

Monica Tatoiu este nu doar o femeie de afaceri de succes, ci și o mină de aur pentru emisiunile de divertisment, unde aproape că nu este nevoie de intervenția moderatorului. Spumoasă, amuzantă și extrem de sinceră, lipsită de prejudecăți, vedeta vorbește cu detașare atât despre viața ei personală, cât și despre ale celor din jur.

„Mi-am făcut blefaroplastie”

Recent, invitată la Antena Stars, Monica Tatoiu a recunoscut că a apelat și ea la o intervenție estetică, evident, din dorința de a arăta mai tânără. Este vorba despre o procedură la care apelează tot mai multe femei trecute de o anumită vârstă – blefaroplastia, intervenție ce se realizează la nivelul pleoapelor și elimină surplusul de piele. „Mi-am făcut blefaroplastie. Îţi scoate pielea de la ochi să arăţi cu zece ani mai tânără', a povestit Monica Tatoiu în emisiune.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton