Lino Golden, despre umilința prin care a trecut când avea 100 de kilograme: "Mi-a fost greu și toți au râs de mine!"

 Oana Pantazi
.

Lino Golden, cunoscut și ca „fiul adoptiv” al lui Alex Velea, nu a arătat mereu așa și a fost nevoie de multă voință pentru a ajunge la trupul atletic de azi. Artistul a povestit recent, pe contul său de socializare, despre umilința pe care a trăit-o pe când avea 100 de kilograme.

Lino Golden era doar un puști supraponderal înainte de a-l cunoaște pe Alex Velea, un puști atât de pasionat de dulciuri, încât și le ascundea sub pernă… Cu ambiție și determinare – stimulate și de faptul că era permanent ținta bullyingului -, artistul a ajuns la un rezultat incredibil: în doar 3 luni, a slăbit 30 de kilograme!

Lino Golden și-a motivat fanii să slăbească

Spre deosebire de alți artiști, care se rușinează cu aspectul lor de dinainte, Lino Golden nu ezită să posteze fotografii cu el de pe vremea când era supraponderal. Recent, acesta a postat pe Instagram un colaj fotografi cu el înainte și după, dar și o fotografie în care apare alături de mama lui, iar fanilor le-a fost imposibil să-l recunoască în băiețelul rubicond pe tânărul suplu și cu trup lucrat la sală de azi. „100 kg vs 68 kg. Stânga sau dreapta? Da, așa arătam la vârsta de 16 ani. Mi-a fost foarte greu și toți au râs de mine până am reușit”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

„Tu mi-ai dat motivație sa slăbesc, anul trecut în iunie aveam 98 kg și în septembrie am ajuns la 58 kg. În 3 luni am dat jos 40 kg”, „Aici meriți felicitări! Aspectul fizic nu e principalul, dar pentru sănătate este important să avem grijă de corpul nostru”, „Tu ai fost idolul meu și încă ești, tu m-ai încurajat să slăbesc de la 60 kg la 38 kg și pentru asta ai respectul meu!” – sunt doar câteva dintre comentariile fanilor lui Lino Golden, a cărui influență, după cum se vede, a fost de bun-augur nu doar pe plan muzical.

Lino Golden, atunci și acumLino Golden, atunci și acum

Foto: Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton