Laura Cosoi, apariție controversată pe Instagram. Mulți au crezut că nu poartă lenjerie intimă

 Lăstun Ana Maria
.

Laura Cosoi face ce face și are grijă să ne reamintească ce femeie superbă este! Blondina este mama a două fetițe cel puțin la fel de frumoase ca ea, dar nu a renunțat la ipostazele provocatoare. Când toată lumea credea că s-a cumințit, iată că Laura ne-a arătat ce ascunde sub hainele sobre.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi este o mămică fericită! Rita are 3 ani, iar Vera urmează să împlinească un an în câteva luni, deși nu s-ar spune că fosta actriță a născut cu atât de puțin timp în urmă. Aflată într-o relație cu Cosmin Curticăpean de mai bine de 9 ani, Laura Cosoi este considerată una dintre cele mai frumoase și sexy mămici din România!

Vedeta a impresionat de fiecare dată cu fotografiile pe care le postează în mediul online, iar pe vremea când era actriță nu ezita să își afișeze trupul. Ei bine, multe s-au schimbat în viața ei de când a devenit mămică, așa că Laura Cosoi a renunțat la a se mai lăsa pozată în ipostazele de odinioară. Toate ca toate, dar fosta actriță le-a făcut internauților o surpriză de proporți, postând fotografia pe care o regăsiți în galerie.

Citește și: După un an plin de drame, Laura Cosoi a clacat: „Frici, anxietăți, spaime. Sper să găsesc lumina de la capătul tunelului „

Citește și: Cu câteva zile înainte să nască, Laura Cosoi a decorat camera copiilor într-un stil care să le amintească de Bali. Atenție, imagini adorabile!

Citește și: Dana Budeanu o face praf pe Laura Cosoi! „Eu nu mi-am imaginat că tu vei putea ajunge în langoșii ăia de sandale”

Citește și: Cum se menține Laura Cosoi în formă, la aproape un an de când a născut. Are o alimentație echilibrată

Laura Cosoi, fotografie de infarct, fără lenjerie intimă!

Superba blondă și-a făcut un selfie și a lăsat la vedere destul cât să ne pună imaginația la contribuție. Îmbrăcată într-un body gri, foarte decupat, și-a legat un hanorac în jurul mijlocului pentru a ascunde detaliul ulitor. Da, ați văzut bine! Nu poartă lenjerie intimă și și-a etalat cu mândrie corpul! Vedeta a fost lăudată de fanii săi din mediul online, care i-au apreciat nu doar fotografia, ci și modul în care arată sau rapiditatea cu care s-a refăcut după cele două nașteri.

„Sport,corp lucrat și naturalețe', „Femeie de success, mama doua fetite superbe, femeie mandra de un corp tonifiat la care a lucrat👏👏👏Unii oameni chiar nu stiu sa faca diferenta intre indecenta si un corp tonifiat!!!', au fost doar câteva dintre comentariile de laudă primite de Laura Cosoi.

laura-cosoi-aparitie-de-senzatie-pe-instagram-1laura-cosoi-aparitie-de-senzatie-pe-instagram-1

Deși foarte multe persoane credeau că Laura Cosoi este goală în partea inferioară a corpului, o internaută a dezvăluit că poartă un body care, într-adevăr, așa cum am mărturisit și noi, este foarte decupat. Cu toate acestea, femeia a dat vina răutății pe neatenția la detalii, iar Laura Cosoi i-a mulțumit acesteia pentru remarcă.

„Trebuie sa ne uitam si la detalii🤣 ca sa nu credem ceva ce nu e', a comentat fana Laurei Cosoi.

Laura Cosoi s-a luptat cu kilogramele în plus, pe parcursul celei de-a doua sarcini

Deși putem spune că Laura Cosoi are un trup fără cusur, blondina care a arătat bine încă de când a apărut pentru prima data pe micile ecrane a fost negative afectată de modul în care corpul său a ajuns să arate în timpul sarcinii. Deși a suferit de anxietate în perioada respectivă, fosta actriță a vorbit deschis despre asta, ba chiar le-a sfătuit și pe viitoarele mămici să nu se streseze, relevând modalitatea prin care ea s-a luptat cu stresul.

„Pe de-o parte, sunt kilogramele luate, care sunt greu de dus. Dacă vrei să știi cam cum ar fi, cară 5, 6, sticle de apă de 2 litri și poți să-ți faci o idee! E adevărat că acumulezi treptat, dar până la urmă tot acolo ajungi. Dar asta mi se pare irelevant. E puțin important că ai luat 10, 12 sau 20 kg. Totul e să te situezi în parametrii de bun simț. Să nu dăm iama în frigider, nici să ne înfometam. Să nu ne alintăm, să nu fim răsfățate, ci să încercăm să fim utile. Să ne menajăm, dar nu că și când am suferi de o boală. Cred că e important să înțelegem procesul și să ne pregătim dinainte pentru transformările care vor apărea'., a explicat Laura Cosoi.

Sursa FOTO: Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton