Meghan Markle a născut. Fetița Prințului Harry poartă numele de Lilibet Diana

 Stamen Diana
.

Meghan Markle a născut o fetiță vineri, însă anunțul oficial a fost făcut duminică. Prințul Harry este tată pentru a doua oară, iar bucuria este imensă. Numele micuței are legătură cu Prințesa Diana.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vineri, 4 iunie, Meghan Markle a născut o fetiță perfect sănătoasă. Bebelușul a cântărit la naștere 3,5 kilograme. Prințul Harry a asistat la nașterea fetiței sale. Fiica Prințului Harry este al 11-lea strănepot al reginei, după fratele ei mai mare, Archie, și copiilor prințului William George, verii ei Charlotte și Louis. De asemenea, ea este al cincilea nepot al prințului Charles. Fiica lui Harry și Meghan Markle este a opta în linia tronului.

Meghan Markle a născut o fetițăMeghan Markle a născut o fetiță

„Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și vor ajunge acasă. Ducele şi ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie', se arată într-o declarație oficială a purtătorului de cuvânt. 

Fetița cuplului regal a venit pe lume a spitalul Santa Barbara Cottage pe 4 iunie, la ora 11.40. Fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry a primit numele Lilibet „Lili' Diana, în memoria Prințesei Diana, mama lui Harry. Numele complet al bebelușului este Lilibet Diana Mountbatten – Windsor.

Citește și: Meghan Markle, acuzată că îl manipulează pe Prințul Harry: „L-a făcut să creadă că este mama sa reîncarnată'

Citește și: Ce cadou costisitor i-a pregătit Meghan Markle fiicei sale, înainte de naștere: „L-am gravat”

Citește și: Ce i-a spus Regina Elisabeta lui Meghan, înainte de nunta cu Harry. S-a aflat adevărul!

Citește și: De ce nu mai apare Meghan Markle în certificatul de naștere al fiului ei. Ce e scris în dreptul numelui mamei

Meghan Markle a suferit un avort spontan

Înainte de a o avea pe fiica ei, Lili, Meghan Markle a suferit un avort spontan. Soția Prințului Harry a povestit la momentul respectiv prin ce durere a trecut.

După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin', a dezvăluit Meghan Markle în toamna anului trecut.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu doi ani, pe 6 mai. Meghan Markle a născut acum cel de-al doilea copil, o fetiță ce poartă numele Lili.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton