Lora a fost la un pas să-și piardă viața într-un accident: "Am avut probleme fizice, dar și psihologice" / EXCLUSIV

 Lupescu Anca
.

Lora a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost implicată într-un accident auto. Vedeta a povestit prin ce a putut să treacă și a spus că era pe cale să moară. Lora a trecut prin multe întâmplări grele, iar una dintre ele era să se sfârșească tragic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lora a povestit unul dintre cele mai cumplite episoade pe care le-a trăit în toată viața ei. Artista și-a adus aminte de clipele trăite în acele momente când a deschis ochii și și-a dat seama că a fost implicată într-un accident rutier. 

În urmă cu 18 ani, ea a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a fost implicată într-un accident. A fentat moartea atunci și spune că numai Dumnezeu știe cum a scăpat-o.

images-1-9images-1-9

A scăpat teafără, doar cu nasul spart. De asemenea, și în prezent are o bucățică mică de sticlă în bărbie pe care, însă, nu vrea să o scoată, pentru că vrea să-și amintească toată viața despre cum a reușit să supraviețuiască în acel accident grav. A mai povestit că celălalt pasager din mașină „nu a fost ok'. 

„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo.

Citește și: Povestea dramatică a lui Rosemarry, noua concurentă de la Puterea Dragostei.A crescut la casa de copii

Citește și: Ella nu l-a uitat pe Jador! Ce mesaj i-a transmis Faimosului de la Survivor:„Îmi este dor…’

Citește și: Surpriză uriașă pentru Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite.Finii lui, doi copii adorabili, au venit să-i gătească

În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost OK', a declarat artista.

Lora: „E greu ca deodată să nu mai fii frumușică'

Accidentul pe care l-a avut la vârsta de 20 de ani a fost una dintre cele mai mari traume ale sale, vedeta considerând la acel moment că exista o mare posibilitate de a nu mai putea urca pe scenă.

„A fost momentul în care am crezut că îmi vor crește mustăți în studio și că nu voi mai păși pe scenă pentru că problemele pe care le-am avut în urma acestui accident au fost nu numai de natură fizică, ci și psihologică. Partea bună este că așa am început să compun și mi-am dezvoltat această latură, despre care nu știam că există, și am început să compun și pentru alții, dar mă obișnuisem cu ideea că eu nu voi mai fi vreodată pe scenă. E greu ca deodată să nu mai fii frumușică, dar te obligă să-ți dezvolți aptitudini, iar când am reparat totul și pe plan psihic și fizic, am rămas cu aptitudinile', a spus Lora în exclusivitate pentru VIVA!.

Ce a făcut Lora după accident

Lora a mărturisit că după incidentul care ar fi putut să se sfârșească tragic, a vrut să o ia de la capăt. Chiar dacă începutul ei în Capitală a fost mai greu, a muncit pe brânci, iar acum este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. 

„Am reușit să trec peste traumă. Am venit la București ca o fugă, am lăsat în urmă tot. Am plecat la București cu bani de drum, undeva la 50 de lei, o geacă de piele împrumutată și un pachet ieftin de țigări. O perioadă am stat pe la prieteni', a dezvăluit Lora. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton