Larisa Iordache s-a despărțit de iubit. Fosta gimnastă e din nou singură

 Dumitrache Laura
.

Larisa Iordache s-a despărțit de iubit. Fosta gimnastă și-a luat fanii prin surprindere după ce a anunțat că este din nou singură. În urmă cu câteva zile, Larisa Iordache a făcut declarații despre partenerul său de viață și păreau că lucruile merg bine între ei. Ei bine, se pare că sportiva s-a despărțit de iubitul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, Larisa Iordache declara că și-a găsit sufletul pereche și că are o relație frumoasă alături de un tânăr. Se pare că inevitabilul s-a produs, iar fosta gimnastă este din nou singură. În urmă cu puțin timp, Larisa a anunțat pe pagina sa de Instagram că nu mai este într-o relație. Mai exact, a postat mesajul „Single”.

Larisa-Iordache-singura-din-nou-sursa-foto-Spynews-1Larisa-Iordache-singura-din-nou-sursa-foto-Spynews-1

Întoarsă recent din America Express, Larisa Iordache făcea dezvăluiri surprinzătoare despre noua sa relație. Sportiva a declarat că are un nou iubit de care este îndrăgostită. Spre surprinderea fanilor săi, Larisa a anunțat cu putin timp în urmă că este din nou singură.

Citește și: Larisa Iordache are un nou iubit:„Eu sunt un om care își dorește o familie'

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la America Express.Ce schimbări aduce noul sezon

Citește și: Cum se înțeleg fiicele lui Pepe cu fratele nou-născut.Imagini emoționante cu cei trei copii

Citește și: Florin Salam revine pe scenă.Cât costă un bilet la primul lui eveniment, după ce a stat internat, bolnav de COVID-19

Larisa Iordache s-a despărțit de iubit

Larisa Iordache și-a luat fanii prin surprindere. Dacă în urmă cu câteva zile declara că are un nou iubit și că este îndrăgostită, acum sportiva a anunțat că este din nou singură.

Întrebată de un internaut într-o sesiune de Q&A dacă este singură, Larisa a răspuns că DA. Potrivit acesteia, se pare că s-a despărțit de iubitul ei. Fosta gimnastă părea fericită alături de tânărul de care se declara îndrăgostită.

Larisa Iordache: „Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok”

În urmă cu câteva zile, Larisa Iordache a vorbit într-un interviu despre iubitul ei. Gimnasta a declarat că se simte foarte norocoasă pentru că l-a întâlnit și că o susține în tot ceea ce face. Se pare totuși că relația lor nu a durat prea mult și cei doi s-au despărțit.

„Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină, pentru că în principiu asta caut. (…) Înțelegerea într-o relație contează foarte mult, iar eu am avut norocul ăsta.', a mărturisit Larisa Iordache, pentru Antena Stars.

Larisa Iordache era fericită în noua relație

Fosta gimnastă a mai declarat recent că iubește și că este iubită, iar acest lucru conta cel mai mult pentru ea. Totodată, sportiva a mai spus că preferă să fie discretă cu viața ei sentimentală, pentru a nu fii nevoită să dea explicații nimănui. Larisa Iordache se declara a fi o persoană iubitoare și agitată într-o relație.

Sunt iubitoare, sunt și agitată, sunt și aprigă, îl și sec câteodată, că, na, așa suntem noi femeile. Dar întotdeauna încerc să nu depășesc limita, pentru că este foarte important să fiu în banca mea, indiferent de situație. (…) Încercăm să păstrăm totul pentru noi. Nu ascund absolut nimic, însă mie mi-este drag, iubesc, sunt iubită și atunci cred că este necesar să știu doar eu asta și omul cu care sunt. O viață privată este mult mai sănătoasă.' a mai declarat gimnasta în urmă cu câteva zile.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton