Cei mai la modă pantofi de damă pentru a-i purta în toamna anului 2022

 advertising.ringier
.

Toamna se apropie cu pași repezi și deja este momentul să alegi principalele modele de încălțăminte damă, pe care să le porți cu stil în fiecare zi. Există o mulțime de stiluri notabile introduse de designeri, care îți vor face ținutele mai interesante. De la platforme înalte, stiletto, cizme și adidași caracterizați prin opulență, garderoba de toamnă este extrem de diversificată.

Platforme înalte în culori vibrante

Pantofii cu platformă înaltă au reprezentat o tendință fugitivă a sezonului, fiecare designer integrându-i în colecțiile din acest an. De la platformele înalte Pink ale lui Valentino, până la interpretarea sexy a lui Versace, platformele sunt peste tot. Alege perechea preferată și creează-ți ținute care să inspire. 

Pantofi pufoși cu blană 

Texturile pufoase, cu blană artificială, revin în toamna anului 2022. Redescoperă dragostea pentru puful de blană și alege-ți perechea preferată. De la papuci de casă, la balerini și pantofi cu toc, texturile pufoase sunt peste tot, reușind să adauge un aspect jucăuș garderobei tale de toamnă.  

Clasicele siluete cowboy, cizmele înalte și biker revin în atenția fashionistelor

Cizmele cowboy au revenit în atenția tuturor, asigurând un stil fără efort. Sunt perfecte în perioada de tranziție și pot fi purtate cu fuste mini și piese din denim sau rochii pentru zilele mai puțin răcoroase. Clasicele siluete au fost reschițate, designerii aducând în prim plan botinele din piele cu o întorsătură modernă, dar sofisticată a modelelor clasice de cowboy.

De asemenea, cizmele înalte, peste genunchi, sunt un element de bază din dulapul de toamnă. Vor ajuta la crearea iluziei unei a doua piele, oferind un aspect al picioarelor mai lung și o siluetă mai subțire. De la Burberry la Balenciaga, cizmele peste genunchi au reușit să atragă atenția caselor de modă. Sunt perfecte cu o fustă maxi din piele.

Cizmele biker vin și ele cu noi stiluri și aspecte, fiind regândite de mărci precum Prada, Chloé, Miu Miu și mulți alții. Oferă combinații confortabile și stilate, fiind perfecte în ținute cu blugi, rochii boho sau jachete din piele. 

Mocasinii și pantofii Oxfords – alternative pentru platformele înalte

Estetica revenită în toamna acestui an, este tendința preppy, ce ajută la renașterea pantofilor clasici, cum ar fi pantofii oxford și mocasini. Mocasinii și pantofii Oxford au revenit pe piste și pot fi ușor de integrat în ținute cu un costum elegant pentru birou sau alături de o fustă mini sau blugi pentru o notă mai casual. În această toamnă, alege încălțăminte dama care să te scoată în evidență și care îți reflectă personalitatea.

Reîmprospătează-ți ținutele sportive cu adidași atemporali

Adidașii continuă să fie o alegere de modă solidă, iar stilul retro ia avânt. Sunt încă în atenția fashionistelor, fiindcă arată cel mai bine în ținute streetwear, sportive și casual.

Adidașii albi clasici nu se vor demoda niciodată și pot fi purtați în orice tip de ținute, de la sportive, la casual și elegante. Însă, adăugarea unei culori de accent, reprezintă cea mai bună modalitate prin care poți face o declarație subtilă în 2022. Totodată, poți apela la siluete pentru a fi creativă în ținutele tale. Poți alege adidași cu platforme, curele velcro sau stiluri clasice, care îți vor oferi un plus de stil. 

Tendințele în modă sunt ciclice, așadar nu trebuie să te surprindă faptul că, stilurile vechi sunt din nou la modă. De la modele clasice Nike sau Adidas, până la adidasi New Balance luminoși și îndrăzneți, pantofii sportivi de damă te vor ajuta să redescoperi frumusețea, fiind suficient de versatili pentru a-i asorta într-o mulțime de combinații de ținute. 

Tendințele de pantofi din toamna anului 2022 au în prim plan redescoperirea siluetelor clasice și transformarea lor într-o notă contemporană. Pantofii indispensabili pentru această toamnă, urmăresc stiluri care îmbină moda cu funcționalitatea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton