KIMARO, sărbătoarea muzicii românești. Prima seară Magică la Constanța

 bogdan.galca
.

Kimaro 2022 a debutat aseară în parcarea Plajei Modern din Constanța cu Magic Sunsets, în fața a mii de spectatori care s-au bucurat de sărbătoarea muzicii românești, într-un eveniment organizat de posturile de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Peste cinci mii de spectatori s-au distrat pe unele dintre cele mai frumoase hituri românești aseară la KIMARO. Evenimentul pentru care Kiss FM, Magic FM și Rock FM și-au dat mâna, a debutat pe 12 august în parcarea Plajei Modern din Constanța în fața a de mii de oameni care au venit să-i audă pe 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf într-o seară magică și de neuitat. Pentru toți aceștia, spațiul s-a dovedit neîncăpător.

Porțile festivalului s-au deschis la ora 18:00, moment în care fanii au început să ocupe spațiul transformat într-una dintre cele mai frumoase experiențe ale verii. Încălzirea fiind asigurată de DJ Bogdan Popoviciu, începând cu 18:30.

Prima trupă pe scena KIMARO 2022 – Magic Sunset, a fost 3 Sud Est. Fanii lor au fost nerăbdători și pentru aproape o oră au cântat fiecare vers alături de ei. Întreg spațiul de la malul mării a răsunat de hit-urile ultimilor 25 de ani, precum „Amintirile', „De ziua ta' și „Vorbe Care Dor'.

Seara a fost continuată cu Bere Gratis, care au cucerit inimile publicului KIMARO într-un mega show. Aceștia au venit într-o formulă deosebita, cu o mulțime de muzicieni pe scenă, pentru a se asigura că unele dintre cele mai cunoscute piese românești prind viață așa cum se cuvine. În plus, Bere Gratis a venit și cu un invitat special. Theo Rose a urcat alături de ei pe scenă, într-un moment dedicat tuturor sărbătoriților din public – pentru că impreună au cântat single-ul „Ziua Ta', colaborarea dintre tânăra artistă și trupă.

Seara nu se putea încheia altfel decât cu una dintre cele mai iubite trupe romanesti –  Holograf. Publicul a cântat împreună cu trupa fiecare vers, al fiecărui cântec și le-au cerut artiștilor bis după bis. Pentru o oră, parcarea Plajei Modern a răsunat de versurile cântate de corul publicului din „Să nu-mi iei niciodată dragostea', „Cât de departe', „Primăvara începe cu tine', „Și băieții plâng'. A fost evident că Holograf a adorat publicul KIMARO, iar publicul și-a răsplătit trupa preferată cu asupra de măsură. Probabil cea mai iubita piesă a serii a fost  „Cât de departe” cântată și în recital și in bisuri.

IH_9635IH_9635

KIMARO 2022 s-a deschis astfel oficial cu concertele marca Magic FM, iar sărbătoarea muzicii românești continuă în parcarea Plajei Modern sambata 13 august cu Spike, Antonia, Delia, Bad&Boujee și Voltaj și duminica 14 august cu Timpuri Noi, Lupul cel Rău, Bosquito și Bucovina. Intrarea este liberă în ambele seri ale evenimentului, iar in timpul festivalului publicul se poate bucura de zonele de food court și bar, special create pentru ei.

Este a treia ediție a festivalului care sărbătorește muzica românească organizat de cele trei posturi de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM, precedentele ediții fiind extrem de bine primite de public.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton