La 55 de ani, Ileana Șipoteanu își menține silueta cu un meniu vegan. Ce alimente va consuma de Crăciun: "Am voie să mănânc câteva bucăți de șorici"

 Dumitrache Laura
.

Ileana Șipoteanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. La vârsta de 55 de ani, cântăreața arată foarte bine și a dezvăluit care este secretul siluetei sale de invidiat. Ileana Șipoteanu a devenit vegană de câțiva ani, iar de Crăciun se va abate de la mâncărurile tradiționale românești. Iată care este meniul vegan al artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Șipoteanu are o siluetă perfectă, iar la cei 55 de ani a urcat pe podiumul de modă. Artista de muzică ușoară are mare grijă de imaginea sa, iar de ani buni a devenit vegană. Deși vin sărbătorile de iarnă, vedeta nu se abate de la stilul său de viață sănătos.

ileana sipoteanuileana sipoteanu

Solista va petrecere Crăciunul alături de fiica ei, Dumitrana, și cu un grup de prieteni, la o pensiune din Cluj. Ileana Șipoteanu va fi dirijoarea corului care va cânta colinde. În anii ’80, Ileana Șipoteanu făcea furori cu frumusețea și vocea sa, dar și acum, vedeta continuă să fie o femeie extrem de frumoasă.

Citește și: Cine este Tudor Monroe, românul care a compus imnul pentru finala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar 2022:„Sunt foarte mândru'

Citește și:Antonia și Alex Velea și-au înscris copiii la școală privată:”A fost o decizie corectă…”

Citește și:Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii:”Toată viața mea înseamnă noi”

Citește și:Mădălina Ghenea, după ce s-a zvonit că face nuntă cu Bobby Păunescu:'Nu vreau să mă căsătoresc. Nu am o relație'

La 55 de ani, Ileana Șipoteanu își menține silueta cu un meniu vegan

Ileana Șipoteanu se lansa în 1986 pe scena Festivalului de la Mamaia, iar de atunci a devenit una dintre cele mai îndrăgiste soliste de la noi din țară. La 55 de ani, artista arată incredibil de bine, iar de câțiva ani și-a schimbat stilul de viață, Ileana Șipoteanu a devenit vegană, iar acest lucru o ajută să aibă o siluetă de invidiat. Recent, artista a urcat pe podiumul de modă și a atras toate privirile.

De Crăciun, cântăreața va merge împreună cu fiica ei și un grup de prieten la o pensiune din Cluj. Aceasta va fi dirijoarea corului ce va cânta. Ileana Șipoteanu va avea un meniu vegan, format din humus și din sarmale de orez si ciuperci.

„Eu fac sarmale cu hrișcă. Dar la pensiune ne dau și mâncare. E o locație foarte frumoasă, arată ca și Casa Albă, în miniatură. Am spus, și se știe de anul trecut, că eu am regim vegetarian, și-mi fac de toate. Și humus și sarmale cu orez sau ciuperci și sarmale chrișcă. Am voie să mănânc câteva bucățele de șorici, care e colagen naturalPersonal, n-am încercat să fac cozonac, dar avem în zonă un restaurant vegan foarte bun, de unde-mi iau tot ce trebuie, și cozonacii, știu cum să-i fac, fără zahăr, cu diferite siropele',a declarat artista pentru impact.ro.

Cum petrecea Ileana Șipoteanu de Crăciun, înainte ca Dumitru Lupu, soțul ei, să moară

Ileana Șipoteanu a fost căsătorită cu Dumitru Lupu, care s-a stins din viață pe 22 iulie 2017. Cei doi au trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar moartea i-a despărțit. Vedeta a mărturisit cum erau sărbătorile de iarnă înainte ca soțul ei să plece dintre noi.

Mergeam cu colindul. În zona mea, Rucăr –Argeș, avem colinde speciale. Până a plecat maestrul (n.r.- Dumitru Lupu) și mama mea, acolo făceam Crăciunul în fiecare an. Apoi nu ne-am mai dus pentru că familia mea, fiecare, s-a împrăștiat care încotro. Și să fi mers doar eu cu Dumitrana, nu avea farmec. Dar o să ne mai întâlnim noi toți', a mai spus Ileana Șipoteanu.

Ileana Șipoteanu a prezentat moda

Recent, Ileana Șipoteanu și-a împlinit unul dintre cele mai mari visuri ale sale. Vedet a avut parte de o experiență de neuotat la Cugir, acolo unde a prezentat moda. Solista a vrut în adolescență să devină fotomodel, dar Zina Dumitrescu a respins-o la preselecții.  „Mă iubește Dumnezeu, îmi dă ceea ce vrea sufletul meu, pentru că sunt o femeie cuminte', consideră artista.

Ileana Șipoteanu a avut parte de cinci ținute elegante la „Singidava Fashion Days'. A fost un show caritabil, pentru ajutorarea copiilor defavorizați, iar Ileana Șipoteanu s-a bucurat foarte mult. „Fascinant și mirobolant. Am crezut că mă aflu pe un podium din Milano. Organizatorii au reușit o zi a modei de poveste la Cugir, un orășel mic, dar cu oameni frumoși, uniți pentru un scop umanitar. Mulțumesc celor 5 designeri cu care am colaborat minunat! Vă mulțumesc vouă, tuturor, pentru susținere', a scris Ileana Șipoteanu, pe Facebook, în dreptul fotografiilor din prezentare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton