Ștefan Bănică și Emilia Popescu, omagiu impresionat pe scena „Te cunosc de undeva”. Îi vor interpreta pe Gabi Luncă si Gheorghe Dinică

 Ifrim Georgiana
.

Ștefan Bănică și Emilia Popescu, omagiu impresionat pe scena „Te cunosc de undeva'. În Ajunul Crăciunului, la Antena 1, telespectatorii vor fi martorii unor transformări de zile mari. 6 cupluri de artişti vor aduce pe scena emisiunii un regal al transformărilor spectaculoase. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ediția specială de Crăciun a emisiunii „Te cunosc de undeva' va fi prezentată de Sore și Pepe. În această periodă, Alina Pușcaș se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care nu va putea modera emisiunea de la Antena 1. Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Cristi Iacob rămân la masa juriului și sunt pregătiți să noteze momentele concurenților. Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi nea Mărin, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu şi Emi şi Cuza se vor întrece în transformări care mai de care mai spectaculoase şi vor aduce spiritul Crăciunului în casele românilor

9999

Ștefan Bănică și Emilia Popescu, omagiu impresionat pe scena „Te cunosc de undeva'. În Ajunul Crăciunului, cei doi artiști vor încununa întreaga seară, fiind invitaţi speciali ai ediţiei de sărbători.

Citește și: Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital:„Se pare că sunt rare cazurile'

Citește și: Ce măsuri a luat Alina Pușcaș pentru a-și ține copiii departe de bullying:„Din cauza acestor temeri ale mele…'. Vedeta și-a angajat bonă / EXCLUSIV

Citește și: Cât costă meniul de Crăciun propus de Cătălin Scărlătescu.Curcanul costă aproape 3 mii de lei

Citește și: Ce planuri are Theo Rose pentru copilul ei cu Anghel Damian:”E crunt să muncești o viață, împins de la spate de părinți”

Ștefan Bănică și Emilia Popescu, omagiu impresionat pe scena „Te cunosc de undeva'

Ştefan Bănică şi Emilia Popescu, invitaţi speciali ai ediţiei de Crăciunvor marca o revenire spectaculoasă în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică. Aceştia vor aduce un omagiu unor mari artişti ai scenei româneşti, Gabi Luncă şi Gheorghe Dinică.

Juraţii, prezentatorii şi concurenţii ediţiei speciale i-au aplaudat în picioare, la scenă deschisă:

„Sunteţi o bucurie pentru noi şi, într-adevăr, o mare surpriză ca apariţie în emisiunea noastră. Sunt pe cât de emoţionat, pe atât de fericit, că în această seară de Ajun de Crăciun suntem împreună!', a declarat Aurelian Temişan, iar Pepe a completat: „Sunteţi geniali! Ne-am uitat ca la televizor!'.

„Sunteţi fabuloşi împreună, minunaţi!', a spus şi Andreea Bălan, în vreme ce Emilia Popescu le-a dezvăluit: „Pentru noi e o mare bucurie să fim aici, în această seară, căci acest moment marchează o revenire în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică după …nişte ani!'.

Alina Pușcaș a fost înlocuită de Sore

Ediția specială de Crăciun a emisiunii „Te cunosc de undeva' va fi prezentată de Sore și Pepe. Alina Pușcaș se află în repaus medical, având în vedere problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme.

„Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți, când începuserăm să filmăm finala emisiunii, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, undeva în zona coastelor. (..)

Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile, dar…', a spus prezentatoarea, pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton