4 zodii care se îndrăgostesc de Sărbători

 Dumba Gabriela
.

Astrele au pregătit surprize amoroase pentru 4 zodii! Prin urmare, patru nativi sunt vizați de Cupidon mai devreme și le sunt create toate circumstanțele pentru a se îndrăgosti în prag de Sărbători. Sau chiar în noaptea de Revelion, n-ar fi exclus! Iată care sunt cele 4 zodii care se îndrăgostesc de Sărbători!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Niciodată nu este prea târziu pentru dragoste, chiar dacă suntem pe ultima sută de metri a lui 2022. Iar patru zodii vor afla asta chiar pe propria inimă. Se anunță emoții mari, întâlniri magice și sentimente pe care acești patru nativi nu le-au mai nutrit demult. Iată cine sunt norocoșii lunii decembrie pe zona amoroasă!

1. Taur

În ceea ce îi privește pe nativii Taur, în această perioadă vor avea noroc în ceea ce privește latura sentimentală. Iar asta înseamnă că vor întâlni o persoană cu care vor avea o compatibilitate sexuală incredibilă. Au ocazia să aibă alături pe cineva cu care pot avea pe viitor și o legătură mult mai profundă. 

2. Leu

În mod neașteptat, Leii au toate șansele ca de sărbători să își găsească iubirea adevărată. Pentru nativii care sunt singuri, sfatul ar fi să fie foarte atenți și să experimenteze cât mai mult pentru că nu au nimic de pierdut, ba dimpotrivă, se pot descoperi pe sine cu această ocazie. În cazul celor care deja se află într-o relație, această perioadă va aduce și mai multă dragoste în relația de cuplu.

3. Balanță

Aceste sărbători le vor face Balanțelor o surpriză foarte mare pentru că vor avea parte de o întâlnire care le poate schimba radical viața. Această întâlnire va reprezenta pentru nativii Balanță un moment decisiv în viața lor amoroasă, iar sfatul ar fi să acorde atenție tuturor semnelor care îi pot pune serios pe gânduri.

4. Săgetător

Săgetătorii deja par extrem de plăcuți în ochii celorlalți, însă în perioada sărbătorilor, se vor folosi de toate calitățile pe care le au pentru a face noi cuceriri, potrivit elle.ro. Chiar înainte de Anul Nou vor întâlni pe cineva cu care vor avea norocul să aibă aceleași interese și valori și alături de care pot forma o relație serioasă și de lungă durată. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton