Cum își menține Ela Crăciun silueta în perioada sărbătorilor de iarnă: ”Am renunțat de mult la a ține diete”

 Calin Maria Bianca
.

Cum își menține Ela Crăciun silueta în perioada sărbătorilor de iarnă. Nu mai este un secret pentru nimeni că se apropie sezonul în care mesele sunt mai bogate ca niciodată. Numeroase persoane însă încearcă să se abțină pe cât posibil, totul pentru a nu lua numeroase kilograme în plus. Ei bine, prezentatoarea TV Ela Crăciun a dezvăluit cum se menține ea în formă în perioada care urmează. Iată care este secretul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Ela Crăciun s-a confruntat cu mai multe probleme privind greutatea pe care o avea. Frumoasa prezentatoare TV a fost dintotodeauna o împătimită a dulciurilor. Mai mult decât atât, și cele trei sarcini și-au pus amprenta asupra siluetei sale. Ei bine, pentru că nu se privea cu drag în oglindă, și-a făcut o misiune din a-și recăpăta silueta de invidiat, cu care și-a cucerit publicul.

craciun-9craciun-9

Acum, când sărbătorile de iarnă bat deja la ușă, mulți fani ai prezentatoarei TV se întreabă care este secretul ei pentru a se menține în formă în această perioadă care urmeză. Nu, nu este vorba de vreo dietă strictă la mijloc, iar asta nu poate decât să aducă zâmbetul pe buze tuturor celor care își pun problema greutăților pentru zilele care sunt pe cale să vină.

Citește și: Rețeta Ela Crăciun:spumă de ciocolată cu portocale și avocado

Citește și: Supă de linte.Rețeta pe care o gătește Ela Crăciun

Citește și: Lili Sandu a ajuns de urgență la spital cu fiul ei. Ce a pățit Thomas Jay:'S-a gândit el să facă…'

Citește și: Niculae Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Vicepreședintele Curții de Conturi va petrece sărbătorile în închisoare

Cum își menține Ela Crăciun silueta în perioada sărbătorilor de iarnă

Ela Crăciun a încercat fel și fel de diete și a colaborat cu numeroși nutriționiști, însă tot nu reușea să slăbească. Ei bine, într-un final a descoperit secretul, astfel că acum este mai fericită ca niciodată. Prezentatoarea tv mărturisește că măsura este ingredientul cheie și militează pentru satisfacerea poftelor culinare de sărbători.

,,Eu am slăbit în momentul în care am început să mă detașez și să nu îmi mai doresc cu ardoare să slăbesc. Deși ajunsesem într-o fază în care țineam o dietă vreo 2-3 zile, vedeam că nu merge. Cu toate că eram conștientă că era prea devreme pentru a trage concluziile, invariabil ajungeam să fiu dezamăgită. Asta pentru că aveam niște așteptări foarte mari și nerealiste.

Mă așteptam ca prin dietă să slăbesc în 3 zile probabil 5 kilograme. În momentul în care mi-am spus ,,Gata cu dietele, m-am săturat de diete!', am început să slăbesc. Mie îmi plac foarte mult prăjiturile și am continuat să le mănânc, însă cu măsură, nu cum le consumam înainte.', a declarat Ela Crăciun.

Ela Crăciun nu se abține în perioada sărbătorilor de iarnă

În toată lupta cu dietele, Ela Crăciun a ajuns să își cunoască foarte bine corpul. Știe când și cum să mănânce, dar și că nu o să se abțină de la nimic. Frumoasa prezentatoare TV iubește perioada sărbătorilor de iarnă și vrea să se bucure de mesele bogate, însă cu un set de reguli bine stabilite de înainte.

,În zilele de Crăciun eu îmi retrăiesc copilăria și atunci de ce să schimbăm o tradiție, când putem să ne bucurăm prin toți porii de ea, de zilele libere, de zilele pe care le petrecem cu familia, de sarmale, cârnați, caltaboș și toate cele?! Evident între a ne bucura de o sărbătoare creștină și a o confunda cu excesele alimentare este o diferență. Sfatul meu însă este să nu încercați să mai slăbiți de sărbători, pentru că nu o sa vă iasă.

Ne setăm niște așteptări complet nerealiste. Te duci în vizită, pui masa de Crăciun, nu poți sta să îți numeri caloriile și spune că tu nu mănânci cozonac.', a mai spus Ela Crăciun.

Ce sfat le dă Ela Crăciun celor care își fac griji în privința kilogramelor

Ela Crăciun a dezvăluit că dietele nu se pot ține când masa este plină cu de toate, mai ales că sunt preprate culinare pe care nu le ai la orice masă. Prin urmare, a venit cu un îndemn, și anume ca toți cei care își fac griji de kilogramele în plus să mănânce cumpătat, însă să nu se abțină de la nimic.

'Lăsați lucrurile acestea pentru după sărbători. Mi se pare că este mult mai important să îi dai creierului o satisfacție ca cea a timpului de calitate petrecut în familie, tradiție, sărbătoare și să îți încarci bateriile în felul acesta cu momente frumoase, nu să te stresezi și să te învinovățești din cauza dietei.

Am renunțat de mult la a ține diete în preajma sărbătorilor. În același timp sunt și atentă la ce pun în farfurie. Îmi dau voie să mă bucur la o felie de cozonac, însă nu o să mănânc întreg cozonacul. Mă bucur și de sarmale, însă nu o să mănânc la aceeași masă și sarmale, și salată de boeuf și cozonac și mai toate cele.

Eu mai țin cont de încă un lucru, ca într-o farfurie să am proteină, fibre și carbohidrați. Atunci dacă eu vreau să mănânc o felie de cozonac sau o felie de tort, considerăm aceasta ca fiind porția de carbohidrați și nu mai mănânc sarmalele cu pâine sau cu mămăligă.', a mai spus Ela Crăciun.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton